20 thoughts on “Åh vad glad jag blir!

 1. ÅH grattis till vinsten! Det är du verkligen värd 🙂
  Oj, det är ju otroligt duktigt av henne! Var det något arbete i skolan som gick ut på att sätta upp pjäsen? Hon kommer nog gå långt om hon kan sänt redan nu 🙂

 2. Haha jobbigt när man känner igen någon så som du men inte kan placera, men tur du kom på det så du slapp reta dig på det 🙂

  Ja spana in tävlingarna, tror du gillar båda två 🙂

 3. Åh så gulligt av dem!

  När jag väntade Izabelle hade jag just sådan foglossning, det satt i fram och det gjorde så jäkla ont och värre blev det, men jag jobbade heltid ändå. Var så trött på att bara vara hemma då så likaväl jag satt hemma å hade ont kunde jag sitta på jobbet å ha ont. Men det tog ju på krafterna så när man kom hem somnade man innan kvällsmaten var framdukad. Så att vara hemma lite gör så gott för en!

  Säger ju att du har en tjej i magen…hihi!

  puss

 4. Första värkan kom 19,15 och tösabiten tittade ut 23,11. En snabb sådan alltså, men mycket smärtsam. Hon hade bråttom ut och min kropp hann inte med. Slutade med sugklocka. Jag har skrivit om det i bloggen under förlossningen. Läs inte inläggen om efter förlossningen om du är känslig

 5. Sånt där är alltid skoj!

  Jag har själv en evighets tävling för den som vill bli veckans blogg jag S

  Länkningar är alltid skoj tycker jag. Man känner sig lite uppskattad och det är aldrig fe!

  Härlig design du har här måste jag säga. Har testat massor men inget som funkar som det skall för mig så jag får nöja mig med den jag har så länge 🙂

  Önskar dig en skön tisdag nu/ Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *