BabyBjörn Bärsele Active

Nu kan man börja pricka av listan nedan lite smått emellanåt;) Denna fann jag på Blocket en BabyBjörn bärsele, finns ju olika varianter men denna är med ländryggsstöd & justerbart ryggstöd! Endast använd 3 ggr för ynka 690:- istället för 1195:-

“BABYBJÖRN Bärsele Active är en rejäl bärsele, perfekt för dig som lever ett aktivt vardagsliv och vill kunna bära ditt lilla barn under längre stunder. Den är extrautrustad med ett justerbart ryggstöd som ger bekväm stadga i ländryggen och hjälper till att avlasta axlarna. I likhet med alla våra bärselar är den utvecklad i samarbete med medicinsk expertis för att vara optimal för det nyfödda barnet”

Läs mer om selarna & deras toppen produkter här

17 thoughts on “BabyBjörn Bärsele Active

 1. Ja kan säga att denna sele är oerhört jobbig att bära sitt barn i om man har ont i kroppen…. å barnet sitter egentligen inte bra ergonomiskt. Jag har vänner som bärt i sjal…. på hemsidan sjalbarn finner du mera om detta… jag rekommenderar att bära så varmt.

  Ja de va som sagt bra båda men njaaa… tvåan va bättre… ler. Jag läser kurslitteratur bara nu men ska hämta en ljudbok bara ja orkar iväg till biblioteket.

 2. Ja, jag såg listan. Jag har den också faktiskt, fast utskrivet 🙂 Eller jag har 3 olika listor som innehåller nästan samma grejer, men skönt att ha lite att gå efter 😉

 3. Hej ja det ska bli kul och följa varandra när d e så nära.Ska du ta havandeskaps penning?jag går den 13 januari så skönt

 4. Jag hade en BB till Adam, men fick så ont i ryggen.Med Elias sket ja i det. Men med Inez så prövade ja denna modellen (fanns inte när Adam va liten) å den funka inte heller på mej. =( Köpte en sjal istället. Den fick ja inte alls ont av,men fy va jobbigt att hålla på å knyta. Men jag har använt den mycke ändå, som när ja klippt gräsmattan (med hörselskydden på såklart) å inte minst nu när ja hoppade på kryckor. Då kan man ju inte dra vagn. Hoppas verkligen att diú inte får ont, för en BB e ju smidigare än en sjal (tycker jag).

  Ja, det sjuka e att alla har olika mått, så tänk på VART du köper täcket å kudden, för oftast så är det bara den affärens påslakan som passar. Tipsar om ikea här.
  Men det fixar ju jag lätt som en plätt! =)

  Kram!

 5. Jepps det var dem! Väldigt lika men ändå olika <3

  Jag har också lista, fast min är nog snäppet längre 😉 Min är nästintill avbockad, det som är kvar är sånt jag tänker skaffa sen.. nu ska vi bara ta det lugnt och njuta av julen =)

 6. Den där såg ju bekväm ut, det är ju viktigt när man säkert får gå runt med den lilla några timmar 🙂
  Det gör du rätt i, man ska inte utsätta sig för sånt i onödan när det finns andra, minst lika bra alternativ 😀

 7. Jag håller helt med, listor är bra grejjer 😉
  Jag hade en låååång lista som jag var beroende av inna bröllopet 😀

  Om vi inte hörs innan får du ha en så härlig jul ! Mys nu ordentligt med hela familjen inklusive lilla pyret i magen 🙂

 8. Vad skoj att du lämnade en kommentar hos mig, och att du hittade tillbaka 🙂 Jag har iofs haft samma adress väldigt länge – happilyeverafter.se! Där hittar du mig alltid och även nu när jag är hos AFF.

  GRATTIS till lilla bebisen, ni har en fantastisk tid framför er!

  Vi har exakt en sån där sele och vi älskar den! Många ergonomiska är väldigt "sladdriga", vi gillar att denna är rejäl och stabil. E satt super i den och det var så skönt att ha armarna fria en stund om han ville vara i famnen. Det är en smaksak om man gillar såna här eller bärsjalar eller vad man nu har, men alla kan inte gilla olika!

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *