Barnvagn beställd!

Igår var vi på Kära Barn och beställde barnvagn, spjälsäng & skötbord. Handlade massa annat till bebis också som jag tänkte visa när vi kommit iordning i rummet;) Bland annat badbalja, lite kläder, babygym, mobil etc..RIKTIG STORSHOPPING BLEV DET!

Denna vagnen blev det, riktigt nöjd och inte heller för dyr! Färgen heter Crispy (mörkbrun med beige/grå detaljer och invändigt mönster).

12 thoughts on “Barnvagn beställd!

 1. Svar: Nu har jag raderat och läst igenom din kommentar NOGA 🙂 Jag vet att jag inte är ensam men när praktiskt taget alla på min bloglovin uppdaterade om vilken underbar jul dom haft så funderade jag nog i nästan 1 och en halv dag om jag skulle skriva om min jul eller inte. Det känns ändå "bra" att många känner igen sig och jag VET ju att det troligtvis är fler än vad man tror som känner igen sig men det är ett sådant ämne man inte pratar om känns det som?

  Känns verkligen jättetrist att läsa om din mamma samt din fostermamma men underbart att du har din pappa!

 2. Smaken är som baken! 🙂

  Denna gratäng är ju dock inget man äter ofta…

  Bebis shopping är alltid kul! 🙂

 3. God eftermiddag vännen.
  Snygg vagn ni har köpt till er bebis 🙂 Hoppas att ni blir nöjda med den när den kommer till er,
  Ja det är skönast att beställa från internett för då behöver man inte stå i kö eller trängas.Ha en skön eftermiddag..Vad för skoj ska ni göra på nypår? kram kram

 4. Vad fin vagn! Något smidigare än när vi skaffade vagn för 9,5 år sen. Den vi valde var så himla klumpig och man fick nästa byta bil efter vagnen! Ha ha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *