BM besöket i måndags

Var hos BM i måndags & allt såg bra ut=) 
Symfus/Fundus måttet är så perfekt det kan bli jag hade 28, jag ökar exakt 1 cm i veckan som man skall=)

De små hjärtljuden låg på 130 som sist.
Mina blodvärden var bra, har en bra järndepå som man lär behöva…
Blodtrycket är lite lågt, men det är ju bättre än högt så jag är nöjd..

Från & med nästa gång den 4/1 så skall det börjas kolla äggviteämnen i urinen. Efter den gången skall jag gå till BM varannan vecka, jisses hörrni nu börjar det verkligen närma sig!

Måste ju tillägga att jag tjatar myyyycket bebis här hemma nu, man är ju så förväntansfull/nervös så jag kan inte låta bli!

14 thoughts on “BM besöket i måndags

 1. jaaah men det är ju klart. 😛
  att man pratar bebis, när man väntar bebis. 😛 vad låg ditt BP på då? och äggvitan, hmm, det är så skojjigt o pissa i ett rör. inte lätt o pricka rätt, o så blir det fullt direkt så får man massa kiss på händerna. suck.. ^^ saker man står ut med, va! 😉

  130, en av alla de där myterna som finns, är ju att låga hjärtljud är pojk, och höga är flicka. men vincent hade 145 eller nåt. och samma med våfflan. TROR jag, jag mååååste leta upp vincentpapperna från graviditeten o jämföra. haha! 😛
  våfflan hade iaf 143 om jag minns rätt. var ju ändå där igår, men minne som en guldfisk. pöss

 2. Härligt att allt ser bra ut!

  Förstår om du tjatar bebis där hemma. Det är ju näst intill allt man har i huvet! 🙂

  kram på dig och liten!

 3. jaa de går ju snabbt. själv tycker jag att de går väldigt långsamt frammåt för mig.
  Absolut, särskilt när dom små liven har kommit så man få träffa lite andra mammor.

 4. Skönt att allt ser bra ut nu! Det börjar verkligen närma sig nu, tänk vad fort tiden går nu. Tycker du precis kom med nyheten 😀
  Haha ja det finns dagar för allt nuförtiden, äggets dag finn t o m 😛
  Ja det är ju en jättebra grej att önska sig!

 5. Jag ska till BM den 5/1 och efter det blir det varannan vecka för mig med. Hur spännande som helst 😀 Börjar dock få lite småpanik över att det är hög tid att börja se till att ha lite hemma till bebis 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *