Gissa Bebis!!

Jag är beräknad att föda den 6 mars 2011, tänkte här sammanställa en lista på era gissningar..så ser vi vem som kommer närmast..

Vilket datum?
Kön?
Samt namnförslag;)


Lilla godingen ligger här så sött med benen uppdragna och ena handen på knät;)

22 thoughts on “Gissa Bebis!!

 1. Tjoho va kul!

  Jag gissar på 4/3, en liten pojke på 3300g å 50 lång! 😉
  Namn när det gäller Killar e SVÅÅÅRT! Isak gillar jag. Aaa… å Adam & Elias såklart! 😉

  Nä, mätmingen får härmed lämnas åt makarna! Ha ha… Konstigt att det går bättre att mäta på tyg! =/ Skumt!
  Kram!

 2. Tror på 12/3, pojke. Namn är svårt, Alvar tycker jag är sött. Härligt med en sådan bild.

  Ja jag gillar också Höganäs keramik, de har mycket fint. Nej tratt skulle man ju inte vilja ha så man förstår ju att de inte uppskattar att behöva ha en sådan.

 3. åh jag vill självklart vara med 😀 gissar på att du får en liten pojke den 10:e Mars 🙂 hm, namnförslag.. brottas ju med att välja själv men Elliot, Albin, Axel, Elias ? 🙂

 4. Nä men är du gravid?! GRATTIS gumman!! 😀 Jag gissar på den 13:e Mars (kl 16.15. haha jepp, jag drar till med tid också jag!)
  Hmm tror det blir en liten flicka.

  namnförslag? Det var en svår en dock. Får återkomma med det tror jag, men Katie är finfint 🙂 och på kille så gillar jag Joshua. Mmm insnöad på amerikanska namn jag.

  SV: Ja men visst var det sött! Även fast han är en mördare som skrivit det. Hmm ja du, tänk om man åker in i fänglse själv, kan ju hända att man åker in och får sitta en lång tid ensam utan någon att prata med, att få lite brev är ju alltid kul. Så why not 🙂 Inte bara mördare jag pratar med, pratar även med en ung kille (fyller 24 nu i Jan) och han sitter inne i 19år, han har åkt dit för bildtöld, hot mm. men anledningen till att han fick 19år är för att de MISSTÄNKTE att han var i ett gäng, sorgligt är det. Han är urgo, jätte söt och har ett stort hjärta. Har även pratat med hans mamma och pappa via facebook, han står dem mycket nära. Nu hoppas de i alla fall på att han får en ny tid för att få kortat straff, förhoppningsvis bara 7år till, och jag håller tummarna stenhårt för honom. Oj, nu fick du en liten novell här märker jag haha sorry.

  Haha ja men det är ju jätte kul att du hittade mig igen, hur lyckades du med det??? Ja men absolut, nu får vi inte tappa kontakten igen inte. Skall lägga in dig på mina favoriter samt i min RSS läsare med desamma!

  Kram på dig, och än en gång GRATTIS till graviditeten!!!

 5. Får väl gissa på en PÖJK jag med o kanske att han kommer 16 mars eller så slår han till o kommer på dagen den 6 mars. Namn hmmm ja då säger jag Wilmer.

  puss o kram skumbanan nu ska jag lägga ut bilder från Nobel-minglet!

 6. det var en kompis till mig som sa att om randen på magen går både under, och över naveln, så blire en pojk. stämmer kanskeeee… stämde förra ggn på mig iaf. men denna ggn vet jag inte hur randen ser ut. jag får kika närmre på det. haha! 😛

  men om det är så, då gissar jag på pojk på din bebis, och att den kommer den… öö.. 5 mars kl 20.30.
  den är nog ljusbrunhårig, och är väl ca 51 lång och väger 3500 g.
  namnförslag var en klurig en. 😛
  Helmer, Andreas, Petra, Egon, Elof, Asta, Valter…
  det ska ju va nu de namnen som var inne för 100 år sen. sägs det. 😛

 7. Jag gissar på en flicka som kommer till världen 13/3 (om det var så att du hade bf mars).
  Namn…ja det finns många fina namn i världen, speciellt dom namnen mina killar har 😉 hihi..nämen Jennifer, Isabella, Bella, Bell, Kelly, Sophia är mkt fina namn tkr ja 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *