Gratis tips för oss gravida..

Håller man ögon & öron öppna så finns det en hel del små gratis paket för oss gravida att hämta ut. Tänkte tipsa er om ett par stycken här;)

Kanske vet ni några bra tips till mig också?

Det klassiska hos Libero glöm inte att be om startväskan på förlossningen;)

Detta får man hos Allt För Föräldrar

Detta får man hos Babyproffsen

19 thoughts on “Gratis tips för oss gravida..

 1. God eftermiddag..
  De där start packeten man får är jätte bra..Man får ett när de är 6 månader med..Jätte skoj när man får gratis produkter.
  Hoppas att du får en skön eftermiddag med massa sparkar från din bebis..kram kram

 2. Hej Linda! Tack för din kommentar.. Ja Petra är min syster (mamablues).. Men måste säga att jag blev lite förvånad… Minnet är ibland bra men kort… För du och jag har ju sedan kanske ett år tillbaka kommenterat varandras bloggar lite då och då.. Senast för några veckor sedan, vi skrev Grattis till varandra att vi båda nu var gravida. Hoppas julhelgen varit underbar och att du och bebis mår bra! Mvh Hannah

 3. Ja i MARS hoppas vi att det ska vara betydligt varmare!

  Hur mår du och lilla bebismagen? Inga krämpor än hoppas jag! ler

  Kram!

 4. Visst är det bra med lite gratisgrejer 🙂 Startpaketet från Babyproffsen kan man även hämta ut på Barnens Hus om man skulle sakna Babyproffsen i sin stad!

  Själv har jag "bara" beställt det där från Vi Föräldrar än så länge. Liberoväskan får man ju som sagt på BB och det andra startpaketet hoppar jag nog över!

  Kram kram!

 5. Åker faktiskt alldeles ensam, känner inte en endaste som ska med – men det är oftast så dessa resor ser ut, personer som vill ut och resa men inte helt "ensamma" man åker ju trots allt med 30 andra som är sugna på äventyr så man blir definitivt inte ensam, lite tryggare än att packpacka runt helt själv det hade jag inte velat. Kristian är inte så intresserad av att sitta på buss i fem veckor så detta gör jag själv för att jag verkligen vill, och fem veckor är inte så lång tid när man tänker efter, till sommaren åker vi till solen tillsammans istället=)

 6. Åh, allt för föräldrar tipset hakade jag på! Har jag inte sett innan!

  Alla var helt galna inne i stan idag! Fick gjort några fynd iaf så jag är nöjd (har lagt upp bilder på bloggen)

 7. Tycker det är så mysigt o var gravid. Minns det själv som det var igår jag gick och väntade på mina små, Meja kom ju förra sommaren så det är ju ganska färska minnen ändå. 😉 hoppas att du fått må bra så här långt, när är det beräknat?

  Önskar en fin kväll!

 8. hejsan tjejen!
  Du…jag har fått ett litet stort problem… 😛
  det har alltid varit något fel på min bloglovin'-knapp…den går till min blogg fast som har en punkt på slutet (alltså http://cajsa1.webblogg.se. ) och det är ju ganska superfel men nu har jag fixat det och det innebär att alla som följer mig måste byta till den andra länken om de fortfarande vill göra det. Vill du snälla göra det? 🙂 Det är alltså den länk som jag minst bevakare. Skulle bli superglad då sötaste! Eftersom att vi följer varandra liksom.. 😛 Luv ya! ♥

 9. Tack så mycket. 🙂 Vi har varit tillsammans i snart fyra år. 🙂 Så kände att det var på tiden att någon frågade.. Så man vet om man har en framtid eller inte. 😉 hehe.. 😛 Eller något! 😛 haha..

  Nej han ville inte berätta något förens han hade ringen på fingret så att han inte behövde säga något utan mer visa, du vet?! Hehe män! vad ska man göra. xD

  Kramar

 10. Bra tips där, tack!
  Jag har inte beställt hem några paket än, gör nog det när vi har flyttat, vi har på tok för mycket saker ändå!

 11. Gratis är gott eller hur 😉 hoppas att allt som ni har beställt blir bra, du får visa bild på skötbord och sånt sen 🙂 ha en toppenkväll och gott nytt år !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *