Magbild framifrån Vecka 29

Vad roligt att så många är med & gissar bebis, många gissar på att det blir en pojke. Tror att när man ser UL-bilden kan förvirra det lite..
Då skrev minsann Mima detta & det är bäst att lyda;)

Listan skall färdigställas och sedan åker den upp på bloggen…

Såhär kommer min första magbild framifrån..

16 thoughts on “Magbild framifrån Vecka 29

 1. Hihi… bra att du lyder! =P
  Men det är ju så svårt, hormonranden säjer ju att det är pojke (jag hade det på alla min tre, och jag har ju en tjej). Så den tror jag inte på.
  Sen e det där med fotboll eller melon. Ja tycker det e liiite mer melon nu när jag kikar. Men det är lättare att se längre fram. Hmmm….Svårt!
  Jag ändrar mej till tjej, men samma datum å vikt.
  Otroligt fin mage du har! <3

 2. Vilken fin liten mage! Har du en rand eller är det raggarsträngen? 😉 (jag har ingen rand, utan raggarsträng eller vad man nu ska kalla det, därför jag frågar)

  Jag vill också hugga egen julgran! Verkar såååå mysigt! Fast jag hade aldrig orkat mig ut i skogen i den här snön nu iofs.. men ändå!!

 3. Ja, jag hoppas det går snabbt nu för jag är så less på att ha ont 😛 Bara bita ihop pch "vänta ut" tiden nu! Förstår att du också längtar, men efter vecka 30 tycker jag att tiden har sprungit iväg, och vid vecka 30 är du ju snart 😀

  Tycker det är skoj att folk fortfarande tror man kan avgöra om det är en pojkmage eller flickmage – när det är så bevisat att det inte finns något som kan avgöra det 😉 jag får till exempel jätteofta höra att jag har en "typisk pojkmage" och att det garanterat är en kille där inne. Då har jag ändå dubbelkollat så vi vet att det är en tjej 😉

  Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *