Magbild Vecka 31

Ja nu börjar magen bli stooor, hehe inte så värst långt kvar nu till beräknat datum 6/3.

Bebisen sparkar som vanligt som en riktig tok, inga bristningar än sålänge, återstår och se om smörjandet ger någon effekt;)

Förresten nu är bebislistan uppdaterad!

25 thoughts on “Magbild Vecka 31

 1. Nu börjar magen se riktigt stor ut ser jag.=) Måste vara spännande att det inte är så lång tid kvar. Ja inte är det helt lätt att sätta ihop och ta isär barnvagnar inte. Vi fick rycka in och hjälpa min mans syster och hennes man när de fick barn för de klarade inte av det på egen hand.

 2. Oj vilken kalasmage 😀 Den bara växer och växer och fort går det. Mysigt!
  jaså? Haha aj bra är de vet jag men jag kör på mina OBH nordica knivar så länge, de är grymt bra de med så länge men slipar dem med jämna mellanrum 🙂
  Det låter som en trevlig nyårsafton!

 3. Jag fick inte några bristningar någon av mina två graviditeter o då smörjde jag inte med någon salva als. Tror det är ärftligt, något med hur elastisk huden är i uppsättningen eller likande som avgör hur lätt man får dem. Min mamma har fött 4 barn o inte fått någon bristning heller. Så har du klarat dig så här långt så kommer du nog slippa dem med. 😉

  Vad roligt att vagnen är beställd nu, så kul o boa inför bebis.

  Kram o trevlig kväll!

 4. Ja precis de är ju kanon,
  Jaa jag såg detta, den ser ju jättefin ut:)
  Min lilla mage är ju ingenting emot din:P
  Vad är de du smörjer din mage med?
  KRam

 5. Åhh vad fin du är, vilken underbar mage! Jag blev gammelmoster den 22/12 till en liten Moa!
  Min äldsta dotter Emily fyller år den 3/3 … blir fina barn i februari/mars Ler

  Din länk fungerade inte på min sida upptäckte jag nu… provar lägga in den på nytt så jag slipper missa så mycket 🙂
  Nu ska jag läsa ikapp 🙂 Ha en en hälig kväll!
  Kram

 6. japp, det är bara begagnade jag kollar efter. hittade nåra på tradera nu med, men vågar man verkligen köpa så dyra grejer där, o betala i förskott..? fanns i sthlm men vågar nog inte… vill ju gärna känna o klämma på den först. 😉

  ..så har fortfarande ingen vagn-jeeefell… :S
  gah!

 7. Härligt, härligt! 😀 Hihi.. 😀 Känner mig superlyckligt lottad som äntligen har hittat en man som är värd min kärlek. Har annars alltid dragits till "avskum" om man kan säga så. xD haha..

  Gott nytt år och god fortsättning, Hoppas förlossningen och allt går bra sen 😀 (lite tidig att säga så kanske men ändå) 😀

 8. Jag har bara smörjt min mage vid 2 tillfällen med en olja, är för glömsk för sånt där 😉 men ingen bristning här! Tror att det är genetiskt vad man har för hud samt beror på vad man äter, men det skadar ju inte att smörja =)

 9. Åhhhh gosefjun-söt magis! vill se bakifrån också så jag ser om jag tippar rätt vad det blir hihi

  Passar på att önska GOTT SLUT o GOTT NYTT och hoppas vi ses på det nya året snaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart! kramelikram

 10. Vad fin magen är och skönt att du inte har fått bristningar än!

  Jag fick ta i armvecket vid inskrivningen, igår fick jag ta både i fingret och i armvecket 🙁 Hoppas att det inte behövs fler nu!

 11. Oh så fin !! Sådana magfoton är så härliga !

  Nämen …atingen har jag missat din tatuering eller så är jag glömsk 🙂 jag har OCKSÅ tassar !! Mina går från svanken, runt höften och nedår .. 😛

  Gott nytt år !!!

 12. Ja dem e lite stora 🙂 o större blir dem haha…Nu har jag kopierat din babylista 🙂 jag har ingen aning om nånting ska du veta haha..

 13. Smörjde mej bara med olivolja och har inte en enda bristning. En liten svag som jag fick efter jag fött, men den försvann. Man kan ju använda krämerna ändå för att lyxa sig lite, men känn inget krav! För de som säger att "det funkade sååå bra" vet ju faktiskt inte hur det hade gått utan… Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *