Min spavistelse på Varbergs Kurort

Var dundermysig med massa god förstaklassig mat från restaurangen Salt & Vatten. Första jag gjorde när jag kom ned var min ansiktsbehandling på underbara 65min & hyn blev alldeles som ny! Sedan simmade vi o relaxade vid saltvattenspoolen med en bok & avnjöt stunder i varmpoolen och bubblet. Ångbastun med eukalyptusdoft var en stor favorit hos mig!
Sedan igår gick vi en uppfriskande promenad- Kurortsrundan i den vackra naturen, spaade lite mer åt lunch och begav oss hemåt..

Ett bra julklappstips kanske Varbergs Kurort de har en spashop med man kan klicka hem lite saker kan verkligen rekommendera deras egna märke SPA*LOSOPHY. Jag köpte med mig en bodylotion där, helt underbar!!


11 thoughts on “Min spavistelse på Varbergs Kurort

 1. Åh, vad vackert det ser ut! Nu blir jag galet sugen på en promenad nere vid havet! Ska nog traska ner imon om orken finns!

  Vet inte om jag kan ha en bra inställning till boken när jag ogillar författaren innan… ska kolla om någon vän har den så jag kan låna och testa 😉

 2. Ja lite ont fick jag, man har ju en lite annan hållning då man bär på bebis.
  Men om du har jätteont kanske det är foglossning du har?

  Ser härligt ut det där! 🙂 Jag fick presentkort på spa utav mannen min innan jag blev gravid men ville inte använda det då eftersom jag varken kunde bubbla eller ta massage som jag ville, men snart så ska vi nog allt boka in oss på lite lyx. Massage vore GULD värt nu såhär efteråt! 🙂

  KRAM

 3. Va härligt det ser ut! som du säger så är det ju ett riktigt bra julklappstips till någon som behöver komma bort och njuta lite. Hoppas det var bra mat där med? 😉
  Usch då! Det låter ju inge kul alls. vill du sluta jobba redan nu då? 🙂

 4. Ser underbart ut. Vill på spa! Gillar Vatten det är så fint där med alla tjärn och olika pooler med varierande vatten temperatur. Har besökt de flesta spa i väst sverige, men Varbergs kurort har jag aldrig varit på. Det ska jag önksa mig i födelsedagspresent=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *