Sommardöden av Mons Kallentoft

Var grymt bra! Oerhört spännande & ganska vidrig och grov bok! Läste ut den på några dagar går inte att slita sig. Perfekt läsning på relaxavdelningen framför saltvattenspoolen på det underbara spa vi var på;)

Detta är den andra boken om polisen Malin Fors. Nu måste jag ju köpa Höstoffer & Vårlik 3:e & 4:e boken där man får följa karaktären Malin Fors!
Det är den varmaste sommaren någonsin i Östergötland. Linköping dallrar i hettan och i de omgivande skogarna rasar de värsta skogsbränder trakten sett. Tidigt en morgon hittas en fjortonårig flicka irrandes naken och våldtagen i stadens största park. Flickan själv minns ingenting och kriminalinspektör Malin Fors och hennes kollega Zeke tvingas försöka nysta i de få ledtrådar som finns.

Men hur hamnade flickan i parken
och vem är förövaren? Malin, som själv har en dotter i samma ålder, berörs mycket illa av det som hänt. Samtidigt anmäls en annan flicka försvunnen av sina föräldrar och kort därpå görs en fasansfull upptäckt vid en badplats utanför staden”

Imorgon kommer bilder från min spavistelse på Varbergs Kurort.

11 thoughts on “Sommardöden av Mons Kallentoft

 1. Hoppas du hade det helt underbart i Varberg. Ska bli avkopplande att se bilderna, är säker på att det är många vackra och harmoniska. Du är duktig på att fota stillsamma vackra bilder – om man bortser från bilderna med era vovvar då – dom brukar inte vara så stillsamma=)

 2. Hoppas du hade det helt underbart i Varberg. Ska bli avkopplande att se bilderna, är säker på att det är många vackra och harmoniska. Du är duktig på att fota stillsamma vackra bilder – om man bortser från bilderna med era vovvar då – dom brukar inte vara så stillsamma=)

 3. Härligt att du haft det bra! ser fram emot bilder sen! 🙂

  Ja men precis varför betala 399 när man kan få en minst lika nsygg för 149! 😉

 4. Den får jag prova på..har inte läst ngr nya böcker på länge nu. Blir lätt besatt av boken och skiter i allt annat.. 😉

  Tack så mycket..hoppas på det iaf.. 🙂
  Kram!

 5. Jag älskar mina Filiipa K muggar, mest de randiga faktiskt 🙂

  Vet inte vart äggkopparna är köpta men misstänker Norge eftersom Samuel hade dem när vi träffades. Tyvärr har vi bara 4 st, skulle vilja ha 4 till med siffrorna 5-8 på, men vart hittar man dem lixom, hehe!

  Så skönt med en spa-helg, det skulle jag med önska men pengarna räcker inte till det tyvärr 🙁

  Tack för boktipset, ska kolla det när jag läst ut min bok. Läser sista Kajsa Ingemarssons bok nu och har bara börjat, men den kanske blir bra snart så jag sträckläser, hihi!!

  stor kram

 6. ja men gör det ! det är ju jättekul ifall någon gissar rätt på både kön och datum 😉 vad kul, dom är så fina ju, roligt att ha när det kommer folk på besök 🙂 ! hoppas att du hade det bra på spa också, tack för boktipset !

 7. Vägrar läsa böcker av den författaren! Började läsa Midvinterblod eller vad den nu heter och kom försjutton aldrig framåt.. såååå trög! Så nu är han på min hatlista 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *