Vinterpromenad I Vinterlandskapet

Vi tog med våra goingar Greven & Texas på promenad i 1,5 timme, ned till vattnet. Släppte dem lösa så de riktigt fick springa sig trötta i snön;) Texas springer gärna iväg i vanliga fall men nu testade vi på öppen plats och det gick hur fint som helst, han testade mig givetvis men kom skuttandes i den djupa snön när jag kallade in honom! Känns bra!

Svanarna slog ut sina breda vingar & sträckte ut sina långa ståtliga halsar och flög över det vackra vinterlandskapet..VILKEN SYN! VACKERT!


Bilderna är tagna med fästmans nya mobil Nokia N8, 12mgp.

7 thoughts on “Vinterpromenad I Vinterlandskapet

 1. Men Gud vilka fina bilder den mobilen tar! å så fint landskap, saknar västkusten ibland just för den fina miljön! Här är det bara åkrar och skog 🙁 Fast det kan vara fint det med!
  Ang vinyltext så ligger texten "Love you til the moon and back" och väntar på att få sättas upp över Lions säng. Men måste ju fixa rummet först och det har jag inte haft någon lust till, men hoppas det blir klart innan jul!

  Är så ledsen för att vi inte hinner ses snart, vill ju se dig med magen och framför allt prata en massa med dig om allt som hänt sen vi sågs sist…och det är en del, hihi!

  Vi får ta nya tag efter alla helger, då måste det finnas tid!

  Stor kram på dig hjärtat

 2. Vackra vinterbilder. Påminner mig själv om att vintern är väldigt fin vid havet.

  Det där med julklappar är inte alls speciellt viktigt för mig heller, men när alla frågar är det ju lika bra att ge tips på vad jag ändå tänkt köpa själv, underlättar för alla=) – även om jag tycker det är betydligt roligare att bli överraskad. Tycker det är superskoj att handla julklappar, klura ut det bästa för personen i fråga.

  ..och jo, det är jättesvårt varje gång kattungarna måste flytta, tror detta blir 6 eller 7 katten vi tagit hand om de senaste två åren. Men bättre att dom bor hos oss och blir ordentligt omhändertagna och uppfostrade innan dom flyttar – så jag också kan ha kontroll på vart dom flyttar. Hade jag kunnat hade jag gärna tagit hand om en till, men tycker att två är rätt lagom – beror lite på hur dom kommer överens med våra stor-katter också. Dom bestämmer.

 3. Vilka fina bilder ! Det är otroligt hur bra kamerorna är i Det är ju ändå inte så längesen det inte ens fanns färg i telefonerna 😀 haha va gammal man känner sig då 😛
  Tiden går för snabbt!

 4. Gud vad vackra bilder! Min mobilkamera saknar både blixit och lampa så den kan bara fota i strålande solljus annars blir det bara svart…

  Sv. Vad härligt, inte alls så långt tid kvar då. Tiden bara springer iväg.=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *