Går det inte överstyr?

Vart är vi påväg?! Ibland så finns det saker som gör mig förbannad att någon jäkla hejd får det vara! Men man slutar aldrig att förvånas, man blir så avtrubbad att man inte ens orkar reagera på saker & ting!

Läser på aftonbladet om Hannah Burge som injicerade botox första gången när hon var 15! Sedan dess har hon fått ytterligare två – av sin egen mamma. Hon hade några rynkor på pannan och runt munnen som gjorde henne olycklig. Jag ville vara vacker som min mamma, säger Hannah Burge, 16, som nu planerar att förstora överläppen. Hennes mamma är känd som Storbrittaniens Human Barbie.
Inte trodde vi att Barbiedockorna skulle ställa till så för oss människor! DET är INTE naturligt att vara slät i ansiktet som en babyrumpa!

Jag tycker allt detta med förstoringar & operationer börjar bli patetiskt och vansinnigt. Varför strävar människan mot perfektionism? Det är inte snyggt med fiskläppar och ett ansikte som inte kan visa några uttryck.


Läs mer här: http://www.aftonbladet.se/wendela/article6753245.ab

När skall det stoppa!?

24 thoughts on “Går det inte överstyr?

 1. Hoppas allt är bra med dig.

  Ang.inlägget så fattar jag verkligen ingenting varför folk ens utsätter sig för att se "bra" ut. Naturligt är bäst!

 2. Haha ja Johan han skriver så himla härligt, därför kul han blev delux, för jag har skrattat så jag nästan dött 🙂

  vet inte när nästa gbg besök blir, inget inplanerat, så får väl se…. men troligen i april =)

 3. 10 april smäller det! =) Jo om jag får till nåt kalas så självklart får du komma =) Fika på sön fm, mån em eller tors em nästa vecka??

 4. Hej tjejen 🙂
  Tack söt. Din blogg är också härlig 🙂 Gillar din design 😉

  Hoppas allt är bra med dig.
  KRAM

 5. Det där känns så himla onödigt, varför ska man börja med sånt när man är så ung för? Och vad är det för föräldrar som tillåter, till och med verkar uppmuntra sådant?

  Sv. Nej, det ska jag absolut inte glömma.=)

 6. oj…
  hmm, jag är väldigt delad när det gäller skönhetsoperationer, i vissa fall tycker jag det är okej, i andra inte. men detta är bara konstigt. ….

 7. Jag respekterar människors val, men det är så tråkigt hur detta påvrkar alla unga tjejer, komplex får man ju för sin hy om man "ska" gå runt med babyrumpaansikte!

 8. Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad smög du fram sa du att du smög fram 😉 Nu när jag sitter här hemma o torkar ihop 😉

 9. Precis, håller med dig. Det går till överdrift allt sånt här och jag hoppas att folk snart ska fatta. Operationer känns också väldigt 90-tal med Baywatch i spetsen typ. Och hur många ingrepp en människa än gör blir han/hon ändå inte nöjd med sig själv.

 10. Usch ja, jag reagerar också.
  Jag kan förstå 18 år, då kan de i alla fall fatta sina egna beslut, även fast ingrepp överhuvudtaget har blivit överdrivet.

  sv; Tack så mycket 🙂
  Din blogg var med kanon fin 🙂

 11. Men gud! Ska hon inte lära sitt barn att vara nöjd med sig själv?

  Den där serien lät lite mys, aldrig hört talas om den..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *