Halvkass idag…

Ush har inte alls mått bra idag, värk i hela kroppen och huvudvärk som heter duga! Det har regnat hela dagen idag & precis lämpligt när man kommer hem så är det strålande solksken;)

Imorgon kl 19 skall jag på modevisning på Östrabo gymnasiet då Patriks lillasyster skall vara med och ha på sig en brudklänning, Lovely! Kameran tas självfallet med!

Har massor att göra här med massa läckra produkter till min webshop BeautyInsideOut.se

För att inte missa något anmäl er till nyhetsbrevet, vettja!

Kramar i massor

Hihi jag som njuter i vårsolen;)

11 thoughts on “Halvkass idag…

 1. Det är ju antagligen nåt som inte vi kan få tag på..men om jag får reda på vad det är för nåt säger jag till! 😉

 2. Hej Linda.
  Du jag tror jag måste ställa in denna helgen :/
  Jag vill jättegärna komma ut. Men jag måste vara hemma för kissarna nu. Dom har börjat bete sig lite konstigt. Och jag misstänker att det är för jag varit borta så mycket…. så jag känner för deras skull att jag måste vara hemma..
  Och så kanske det är bra att jag inte riskerar att smitta er…

  Men vi får boka om.. en helg snart…
  Jag tror nog tyvärr att jag har helgerna fullbokade hela april.. Men… Den första helgen i maj… tror jag nog inte att det ska vara något..

  Förlåt att jag avbokar =(
  Men jag såg verkligen fram emot det men jag måste prioritera mina missar..

  Pussar och Kramar
  Madde

 3. Uhha då. Inte roligt att känna att sjukan är på ingång. Hoppas den bara gör ett snabb besök och försvinner snart igen. 🙂

  Är det några nya roligheter på gång till shoppen? 🙂

 4. Inget kul och må dåligt, hoppas det är bättre igen 🙂 har knappt sett vädret, men lite sol och lite regn…. 🙂 regn i morse till tåget och sol hem från tåget 🙂

  men skall sola lite imorgon få lite färg 🙂

 5. huvudvärk är något av det värsta jag vet. när jag har det då men det brukar inte inträffa så ofta som du är.Men när jag väl får det så känns det som om huvudet nästan spricker. USH! krya på dig vännen:)

 6. Tack,det känns ganska ovant att köra den bilen..man sitter bra många gånger högre i den än man gjorde i saaben..så det känns nästan som en lastbil 😛 he he

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *