Havet..nu är det vår!

Så underbart att bo på västkusten, nu längtar man till sommaren rejält! Våren är här och det är ett stort steg närmare sommaren, snön smälter bort för fulla muggar!

Hoppas alla har haft en bra helg? Håll utkik i min webshop, där kommer det att hända grejor!

17 thoughts on “Havet..nu är det vår!

 1. Så kul! Ser fram emot att se allt nytt o jag tycker du är sååå duktig å inspirerande!!

  Jag har lite nya tankar o idéer att ta med dig … men det kan vi ta senare! Löööv y!

 2. Trodde den hade kommit hit med men så damp det visst ner 1 decemeter snö idag! depp

  Å sådär grå vit! Så vill jag också ha och funderar faktiskt på att gå till frissan för att fixa det! det är ju såååå snyggt å speciellt nu till sommaren då man förhoppningasvis får lite färg på kroppen åsså! 😉

 3. tack för tipset! då ska jag kolla in ifö, har hört att det är ett bra märke också. hafa har ju mycket olika och hade du inte skrivit de där så hade de nog slutat med att vi köpt nåt litet tvättställ därifrån för de finns en del fina men är de inte bra så får man tänka om, tack för att du sa till 🙂

 4. Det är härligt att våren är i antågande =)

  Sv. Ja, det är nog inte så lätt att hitta skor i bra kvalité. De flesta nya webbshoppar som säljer skor som tex modekungen, chicy och skotrend tar sina skor från asiatiska leverantörer. Och de skorna kan man ändå hitta billigare på eBay än de är i dessa shoppar.

 5. Jag ser också fram emot det..
  Det smittar via avföring.

  Men det är inte så farligt.
  Men.. Jag har fortfarande symptom och har jag det på fredag också så får vi nog ställa in.. Med tanke på att jag är förkyld också…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *