@ home & Thoughts

Nu har jag snart 1 gästdesigner helt klar för min webshop BeautyInsideOut kommer nog några fler;) Skall bli spännande detta, alltid kul med nya projekt..

Sedan tänkte jag ha en tävlingssida i min webshop där det kommer finnas aktuella tävlingar för BeautyInsideOut, vad tror ni om det?
Har mina funderingar på att även ha ngt som helter omtalat/länkat och länka till alla de som länkar till min webshop. Där kommer även inlägget som är länkat finnas med.

Vad tror ni om detta?? Kom gärna med massor utav ideér & förslag!!!!!!! Please!17 thoughts on “@ home & Thoughts

 1. Jag är super super nöjd med nya längden och nya färgen – min frisör är suverän som lyckades få mitt urblekta röda fula hår till vackert guldglänsande blond.

 2. Jättebra idéer, ska bli kul att sätta igång eller hur … är det våren som gör oss så driftiga tror du? 😉

  Ja, det blir lite så eftersom vi liksom lever på schema (barnens veckor o våra utan barn), då fnular man redan ett år i förväg typ! Programmet vi kollar på gör oss inte mindre sugna kan jag lova, inte ens regn i England avskräcker oss 😀

 3. ÅÅÅ supersnygg väska ju, blir ju helt kär! tors em inbokad, jag jobbar (ovanligt) men kan förhoppningsvis vara nere på stan vid 16. =)
  nån liten tillställning ska det väl bli men inte den 10.e, gissa vart jag troligtvis kommer fira min födelsedag ?? =)

 4. sv; Ja jag gillade de riktigt mycket!
  Tycker om saker som är lite annorlunda också!
  Och priset är kanonbra! 🙂

  Får ta och se över kopparna här hemma 😛

 5. hejsan sötaste! Det var inte igår! Har inte hunnit tagit mig tiden till bloglovin och kolla in bloggar som jag bevakar. saknar verkligen att ha all tid till min och andras bloggar men tyvärr finns inte den. 🙁 Hoppas du inte tar illa vid att jag fortfarande bevakar men kollar in sellan? (A) allt bra annars?
  xx Cajsa

 6. Hej Linda!

  Evelina här från "Torrschamponen". Kikade lite på din blogg och finner att vi verkar leva rätt likt varandra 😉

  Angående din webbshopp kan jag ju inte låta bli att tipsa lite då jag är mitt uppe i en marknadsföringskurs och det bara sprutar idéer. Jag har själv starka funderingar på att vilja starta en webbshop, men att komma på vad jag ska sälja är lite svårare. På tal om det, min svärmor driver en affär och jag tjatar på henne att starta en webbshop. Hur mycket betalade du i först avgift & nu i månaden?

  Omatlat/länkat tycer jag som en super idé och jag vill såklart vara med på det ;).

  Sen har jag fått för mig att "ge bort saker" till dom lite störra bloggarna mot att de bloggar om produkten kan vara något. Men jag är inte speciellt insatt och vet inte om den form av sponsring/produktplaceringen är laglig. Nu tänker jag ju inte på Kissie och dom "storbloggarna" utan kanske dom som ligger lite lägre ner på bloggportalens 20 största bloggar.

  Hoppas du blir nöjd med mina varor, jag skickar dom i morgon så du bör ha dom till måndag/tisdag!

  Sen är jag jätte sugen på att dra igång tävlingen vi pratade om. Kan du inte maila vad du är sugen på att lotta ut?

  Kram
  Evelina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *