Massa bilder från modevisningen

Men äsch vad det är svårt att ta bilder när de går så foooort på catwalken, sedan att de ändrade ljuset,haha jag hade stora problem kan man säga;)Men det får ni helt enkelt stå ut med;)

Jäklar vilket drag det var på modevisningen, jag kan inte förstå fortfarande att dessa duktiga tjejer syr dessa underbara kreationer, helt underbart!

Lika underbara teman! Ville ha ett par olika klädesplagg vill jag lova er, favoriten är den zebra inspirerade långklänningen faktiskt;)

Patriks lillasyster är hon i den vita brudklänningen hon var såååå sööööt!

22 thoughts on “Massa bilder från modevisningen

 1. Fina bilder! Mitt liv har skitit sej lite, ska berätta men vill inte göra det rakt ut på bloggen. Men ta de lugnt, de e ingen fara med mej =)

 2. Läckra kreationer, gillade mnest den till vänster om zebraklänningen. En tina-klänning helt klart. Kort och färgglad. Ska iväg imorgon til min utställningsvägg i stenungsund, hade tänkt att ta med foxy dit – men då får hon stanna hemma så ni får se henne live, är det några fler som ni gärna vill se live (förutom den och asian girl så hojta till så låter jag dom stanna. Ska ta med ett 10-tal dit så dom får välja vilka som passar bäst. Salongen jag ställer ut på har premiär för sin tatueringsstudio på lördag – tror mina tavlor passar in där änne mer nu=)

 3. Hejsan! har en tävling i bloggen och det är gratis att delta!
  Det går ut på att jag väljer ut finalister som jag tycker ha snyggast design på bloggen!
  Sedan får mina bloggläsare rösta på dom finalisterna och den som vinner sedan länkas i bloggen och jag skriver ett inlägg om dens blogg så att den har chansen att få ännu flera läsare!
  så var gärna med och delta!.
  kram.

 4. Woow, riktigt coola kläder faktiskt. 🙂

  Jag ska försöka att inte försvinna från datorn helt. Det beror på Johan det , hur mycket jag får låna hans dator. hihi..

 5. Å det är ju så roligt att gå på modevisning!! Men nu är det många år sedan jag gjorde nått sånt. Har ju själv mannekängat lite..hihi!

  Hoppas du får en bra helg med en massa mys!!

  kramar

 6. Fin-fina bilder o fin syrra han har, jättesöt!

  Nu längtar jag bara till husbandet kommer hem, saknar honom ofantligt när vi inte är tillsammans. Ska gå o handla en liten överraskning till honom om en stund!

  Puss o kram till bästaste Lindisen i stan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *