Melodifestival finalen ikväll!

Ojoj svårt många bra låtar i finalen! Hoppas verkligen det svenska folket tar sitt förnuft till fånga nu och röstar med hjärnan, för iår kan vi inte bara komma bland de sista!! Vårt bidrag måste vara något speciellt, så att de andra länderna får upp ögonen för just VÅRT bidrag!

Lindas favoriter & tankar;

Anna Bergendahl tar ALLA med storm, hon är en speciell tjej med en mycket speciell & underbar röst som jag absolut tro skulle komma långt i Eurovision! Bara kolla vilken närhet, inlevelse & vilket närvarande hon har i sitt framträdande!

Darin är hyffsat känd utomlands och hans låt är bra, men räcker det? Hans framträdande är känslofullt och minst lika bra som Annas. Jag hade dock väntat mig av honom en typisk Darin låt med drag och mycket dans i=(

Erik Saade- YES absolut så tror jag om han går vidare att hans häftiga framträdande och glädje samt energi hade kunnat ta Sverige till en mycket bättre plats än tidigare år! Jag bara älskar denna låten! Jag tror Sverige måste VÅGA visa framfötterna och VÅGA mer. 

Ola- JAAA detta energiknippe, denna låten får mig att vilja hoppa upp & ned! Han charmar alla våran Ola. Borde kunna charma de andra länderna med sin glada kom igång låt! Hans framträdande lyser utav glädje & energi.

Timoteij är bra men det är för typiskt svenskt tror jag. Svängig låt men tror inte på dessa i Eurovision dessvärre! Hm tänk den på engelska=(

Dessa är de låtar jag tycker är bra. Absoluta favoriter är Ola & Erik faktiskt. Vi måste våga skicka låtar med go i;) Som inte är för svenskt, för det går tydligen inte hem.

Klockan 20.00 drar det igång, håll i er!!! Nu kööööööör viiii!!

23 thoughts on “Melodifestival finalen ikväll!

 1. Tror inte hon har någon hemsida, eller kanskle på vastsverige.se – googla på Fristorps gård. Annars kan du få telefonnummret av mig, eller så pratar jag med henne åt dig – hon jobbar på teatern.

 2. Hihi ja det är riktigt vackert väder här i Jönköping också 🙂 Man blir så glad hihi.

  Idag ska jag på födelsedagsfest så jag har typ fixat mig hela dagen haha 😀 Vad ska du göra idag då? Titta melodifestivalen eller? 🙂
  KRAM söt

 3. Hihi… typ den enda du inte har med bland dina favoriter är min favorit! hihi.. Salem Al Fakir!! Hans låt är så otroligt bra tycker jag. 😀 hihi..
  Men jag gillar Anna väldans mycket med. Så jag hoppas på någon av dem. 🙂 Jag ska faktiskt se finalen tillsammans med Tina och en vän till henne. Blir en kväll borta hos henne. 🙂

  Sv: Ååh, vad roligt! Jag vill verkligen se fler bilder från festen. 🙂 Haha.. Nick var väldans rolig att dansa med. skrattar

 4. Det kan jag ordna – hon har med sig listor till jobbet ganska ofta som vi beställer ifrån. Ska försöka komma ihåg att fixa en lista från henne tills på onsdag! Och vill du beställa något sä år det ju bara att lämna listan till mig så kan du sen komma och hämta produkterna på teatern.

 5. Ja dom är inte alltid jättebra om jag säger så…Gud så trött jag var i morse! Piggare nu dock!:-)

 6. Anna Bergendahl vann Melodifestivalen 2010.
  Vad tyckte du om det?
  Var hon en värdig vinnare? om inte vem tyckte du skulle vinna?

 7. Håller med dig,vi måste våga..men ibland är vi såååå jäkla ´fega:S vilket är trist,men Anna är bra,sen om hon kommer långt utomlands..ja,det återstår att se!

 8. Det blir bra det =) Japp, jag hittade ut igår tillslut, kom hem lagom till eftertexten till melodifestivalen =) Sånt e livet. Ha en bäst söndag i fina vädret! kram

 9. Hej gumman! Jag tycker att helt rätt låt vann, jag hoppades på henne och blev helt överlycklig när hon vann!!

  Vad händer hos er idag då??

  kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *