Shoppat hårprodukter..

Nu när man numera är en blondie girl så rekommenderade frisören att vara extra noga med håret såklart…

Klickade hem två produkter från en bra webshop Baressoshop.se

Jag har läst & googlat massor efter ett bra silver schampoo och jag kom fram till detta alternativet.
Som jag nu har klickat hem Matrix Solutionist So Silver.

Hittade denna informationen från en frisörska på en blogg..

“När jag var riktigt blond, vilket var för ungefär hundra år sedan, körde jag stenhårt med ett silverschampo från Matrix för att få en snygg kall nyans. Den säljs fortfarande, och anledningen till att jag rekommenderar just den är:

1. Den är dryg! Innehåller mycket pigment så en liten klick räcker.

2. Stor flaska! Räcker lääänge, så Du får mycket för pengarna.

3. Priset! Kostar inte alltför mycket, runt 200 kr om jag inte missminner mig.

4. Lätt att få tag på. Brukar finnas på de flesta frisörsalonger.

400 ml för 189:- på http://www.baressoshop.se

Jag klickade även hem även bra hår inpackning.

159:- 200ml på http://www.baressoshop.se

Revlon Interactives Color Sublime Treatment är en vårdande kurbehandling för färgat, blekt och slingat hår. Inpackningen har en anti-ageing formula som skyddar mot UV-strålning och artificiell strålning så färgen håller längre. Med hjälp av Revlons Hydra Rescue System, upprätthålls fuktbalansen samtidigt som håret vårdas från insidan och bibehåller samma färg från rot till topp. Risprotein rikt på aminosyror, reparerar skador och ger optimalt UVA-skydd. Resultatet blir ett hår som bibehåller färgen, intensiteten och glansen längre. Håret blir mer motståndskraftigt mot yttre påverkan och känns mjukare.

Hår som är färgat, blekt eller slingat har mer behov av fukt och vård än normalt hår för att kunna upprätthålla färgintensiteten. Utan den rätta vården kan håret mista sin glans och se livlöst och tråkigt ut. Ett sunt och välskött hår får alltid ett vackrare färgresultat.

22 thoughts on “Shoppat hårprodukter..

 1. Hoppas det är bra produkter. Jag gillade det jag köpte skarpt – tyckte allt att håret blev lite ljusare redan första gången jag använde det. Lycka.

 2. Ja,jag hoppas det blir klart snart. Nu är man hemma tills knodden kommer så jag kommer säkert ha tid att pula med allt som hemmet kräver 😛 he he

 3. Bra hårprodukter är aldrig fel men tyvärr nåt man unnar sig för sällan!

  Det blev faktiskt Lager 157 idag (och ett Kupolen besök), har ganska så precis kommit hem. Ikväll blir det taco med några vänner och BUZZ- spelande! 🙂
  Händer för dig?

 4. Känner mig rätt snygg ikväll – kommer bli en toppen kväll – och kul att besöka en ny klubb i ny stad. Nytt folk! Dessutom har jag fått reda på att en vän från högstadiet ska dit. Mini återträff=) Nu kommer vännerna och plockar upp mig om sju minuter så dags att krångla på sig skorna.

  …psst. min asiatiska flicka har hittat sin plats i vårt hem – hon kommer förmodligen bli den svåraste tavlan hittills att skiljas ifrån.

 5. Nej, det är ju faktiskt inte viktnedgången jag är ute efter. Utan det att alla säger att det ska vara så jäkla bra hela tiden.
  Men nee, tydligen inget för mig kan jag säga. Så jag har ätit en skål med fil och müsli idag i alla fall. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *