The Box

En låda levereras till ett medelklasshem i en förort till CIA:s hemstad – hemligheternas Langley, Virginia. I lådan finns en stor röd knapp. En märklig främling Arlington Steward (Frank Langella) tittar in och berättar för den lite ekonomiskt pressade mamman Norma (Cameron Diaz) och pappan Arthur (James Marsden) att om de trycker på knappen får de en miljon dollar, samtidigt kommer någon där ute i världen att dö.

I vilket fall som helst får denna filmen en att tänka till. Vad hade du gjort? Hade ni tryckt på knappen?


Hyffsad film, ingen favorit dock.

18 thoughts on “The Box

 1. Svårt dilemma. Men nej ingen är så beroende av pengar att man kan låta en annan människa dö. Men det är klart – sitter man i en ekonomisk kris kanske man gör vad som helst för pengar…

  Ja, vi ses på lördag! Har inte hunnit prata med Malin, men vi åker nog gemensamt härifrån. Vilken tid ska vi komma? Har ni bjudit in många?

  …hoppas det är ok att vi sover hos er – tror ingen vill vara nykter chafför=)

 2. tack, är supernöjd med min hall nu, bara handtagen kvar nu och jag har fått ett par tips av läsare som jag ska följa upp. byrån är faktiskt ett blocket-fynd för hundra spänn. nåt gammalt arvegods fårn finland som jag har målat i antikvitt..

 3. Kanske skulle ta och se den filmen någon gång.=) Har skrivit ett inlägg om butiken nu. Lånade några bilder, hoppas att det var okey? Har självklart skrivit att de kommer från din butik.

 4. sv: Ja, det är hur skönt som helst att lägga sig och läsa! Helst gör jag det så fort jag har tid, vilket jag dock inte har så ofta då jag går i skolan. Och då blir det ju dessutom så att läslusten försvinner lite när man blir påtvingad att läsa massa tråkiga böcker av svenskaläraren. Men i sommar ska jag läsa mycket!

  Hoppas du får en fin dag!

 5. Läskigt scenario … undrar hur man själv gjort 🙁

  Såg att du ringde, satt i telefön med min tjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiif å fick trycka bort liten lil-sis, blä för det! Kramis!

 6. Aldrig! Jag hade absolut inte tryckt på knappen. Ingen ska dö för några pengar i världen. 🙂
  Utgår jag från jag har det nu och så så är jag ju inte i behov av pengarna nu ändå. Visst, jag hade gärna haft 1 miljon, men jag behöver dem inte liksom.
  Inga blodpengar.

  Snart så är de lördag du! 😀 Ska bli toppen roligt. Tror dock inte att min pojk kommer med. Han ville nog ha en lugn helg efter jobbstarten nu. Så just nu verkar det som att han inte kommer med tyvärr. 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *