Uber trevligt igår!

Gårdagens fest var underbart roligt, alla var goa & glada;) Tack Tina, Kristian, Malin, Nettan, Tim, Nick, Erika, Linn, Maja, ni är underbara människor!

Vi dansade loss och hade en mordgåta som skulle lösas under kvällens gång där alla fick en roll de skulle spela. Sedan så skulle mördaren avslöjas och den som gissade rätt på vem som var mördaren vann ett litet pris som Linn vann. Sedan delade vi ut ett pris för bästa skådespelare som blev Nettan,hihi. Hon spelade drottning…..gjorde den rollen utmärkt;)Tack för alla fina presenter jag fick med! Tina jag står fast vid mitt ord festival nästaaa!!!!

12 thoughts on “Uber trevligt igår!

 1. Mmm han är gosig min lilleman!
  Jaha, men va skönt att det blev så till slut då! Jag har heller ingen kontakt, har helt enkelt ingen lust…men det kan vi prata om på telefon du å jag!
  Nästa fest hoppas jag att jag kan vara med å dansa runt, vore ju kul…hehe!

  Fortsätt att slappa du, det ska jag med!

  puss

 2. hihi! Jaa, det var verkligen suuuper roligt igår! Hade så otroligt kul hela natten! 😀

  Och verkligen toppen att få träffa dig med. Jaa, vi lär ju ses på påsk här i Vara då! 😀 Kommer bli skoj.
  Vilka härliga bilder du lagt upp. Jag hade ju som vanligt med mig kameran men tog inga kort (typiskt mig) 😛
  Jag får länka till dig på min blogg. 😉

  Ja, jag hittade mig ett par converse på torp. Precis vad jag behövde.

  Ha en fortsatt härlig söndag, för mig blir den väldigt slö i alla fall. 😉

 3. Ja, hoppas det inte gjorde något att jag ökade kontrasterna lite i bilden=) Jag är lite av en perfektionist på det viset att det är viktigt för mig att alla bilder har samma färgskala i ett inlägg – det är väl konstnärssjälen i mig som är petig. Haha.

  ja, jag älskar verkligen det där halsbandet – ni kommer förmodligen se det på mig varendaste helg hela våren.

  Vet du, precis nu fick jag ett erbjudande av en kompis så på torsdag ska jag vara frisör modell och få håret slingat & klippt a la Nicole Richi-pagen.

 4. Å jag är inte avundsjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk alls såklart (vidriga människor som har kul utan mig hehehehehehe). Gråtit floder hela helgen bara för det 😉

  Närå, så kul att se partypingelgäng med grabbsällis, ser ut som en toppenkväll/natt, precis som det ska vara när det är partyyyyyyyy! puss i knävecket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *