Underbart!

Strålande solsken! Har nyss kommit in från en långpromenad jag & Texas och givetvis kameran, bilder kommer sen, knäppte ett par riktigt grymma bilder!

Roligt att Anna vann igår men jag ville att Erik skulle vinna faktiskt, men Anna är grym! Vem vet kanske går bra för Sverige för en gångs skull?

Nu stormar våren in i rasande fart, underbart och snart är det sommar,jippie!

Jag gick ned till vattnet och satte mig på en klippa och drömde mig bort och njöt av den värmande solen..

Fotad idag By Me.

24 thoughts on “Underbart!

 1. Hej! Jag har frågestund i min blogg och skulle vilja att just du ställer en valfri fråga gällande om vad som helst. Frågestunden avslutas idagkl 15:00 kramar Linda!

 2. Hej tjejen 🙂
  Aaaw, tack så mycket hihi. Va snäll du är 🙂

  Du är söt också (a)
  KRAMAR och hoppas att du får en bra söndag ♥♥

 3. Vill också sitta ocg drömma vid vattnet – istället ligger jag fortfarande i min säng och klockan är snart halv tre. Illa. Måste snart gå upp för datorn dör snart och sladden måste befinna sig någon annanstans i bostaden…

 4. Orkade också ta en liten promenad i solen idag. Var härligt!

  Jag hejade på Timoteij. Gillar verkligen inte Annas låt eller röst. Lite för bräkig för mig. P.g.a. det är jag pessimist och tror att vi inte ens går vidare från kvalet till Eurovision, men smaken är ju olika så man kan aldrig veta helt säkert 🙂

 5. Tycker det var roligt att det var någon ung som vann melodifestivalen för en gångs skull.=) Sen kan jag inte säga att jag hade någon speciell favorit i år faktiskt..

 6. Inkorgen är tooooooooooooooooooooooooom 🙁
  med brev från Lindis-plindis men full av jobbmail…. undrar om jag ska sitta o vänta på brev från dig och låta bli att ta jobbmailen några timmar till 😉 hehehehe Eller vänta, snart är det lunch, yeeeeeeeeeeeeees! 😀

 7. Nä men inte är hon tråkig heller! Bara en aning tantig! haha! men rösten är grym och jag gillar hennes stil i övrigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *