Beauty hos BeautyInsideOut.se

Japp ni läste rätt igår började jag lansera Beauty i min webshop BeautyInsideOut.se Bourjois By Chanel, de underbara nagellacken So Laque som har gjort succé världen över!

Detta är inte det sista ni får se har en hel del Beauty på gång. Kan ju säga att jag har lite kvar att lansera av leveransen jag fick;)
Hoppas ni gillar att jag tar in lite mer skönhetsprodukter…??
Bourjois & Chanel går under samma grupp. Bourjois & Wertheimer familjen äger & kontrollerar Chanel märket.
Bourjois är en mycket prisvärd & kvalitets medveten produkt.

Se fler färger i webshopen;)

13 thoughts on “Beauty hos BeautyInsideOut.se

 1. Sv: hehe tack det var snällt sagt.
  det kommer säkert bilder på mig i headern snart.

  Måste ta nya kort först.

 2. sv: äta bättre, sova bättre och motionera mer ^^
  vad är dina planer för sommaren då?

 3. Så det står mellan P&L och Roskilde – bra val båda två! Patti Smith kommer ju till båda=)

  Hade jag valt mellan dom två hade det blivit Peace & Love i år utan tvekan: Lily Allen, Kim Wilde, John Fogerty, Mastodon, Billy Talent, Wolfmother, Michael Monroe. Fast jag tycker ändå det är rätt kasst i år – Jay-Z som headliner, vad sjutton ska det föreställa. (Roskilde har bokat in väldigt få band som jag gillar, väldigt få! – fast vi har väl visserligen kanske olika musiksmak)

  Väljer ni at åka till Borlänge – så boka tidig (skulle rekommendera nu) vi skulle åkt förra året men ALLA campingplatser, tältplatser, hotell var slut redan i maj. Så vi struntade i det och drog till cypern i två veckor istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *