9 thoughts on “Beck- I stormens öga

 1. bryr mig inte så mycket heller, men detta tycker jag är löjligt av kyrkan och säga så, det är det jag bryr mig, vad jag tycker om monarkin är en helt annan femma. men detta är ju kyrkan! folk skall få gifta sig som de vill!!!

 2. hej. hoppas du fattade mitt sms…vill inte ge mej in i nåt just nu för jag vet inte hur mkt jag orkar, dessutom får jag inte dricka en droppe =( å mat e ju som det är… känner att fest är lite mer än vad jag klarar av just nu…KRAM

 3. Svar; ja, det var fint länge här idag med, men tyvärr började det spöregna & blev värsta åskvädret nu för ett tag sen, hoppas att det slutar snart!

  Jag såg en ganska bra Beck-film för nån dag sen, då Persbrandt fick reda på att han var pappa till en pojke & sen dör mamman. Vilken film är det? ^^,

 4. sv: okej, det är intressant att veta eftersom jag pluggar till lärare 🙂

  jag har aldrig sett beck..

 5. jodå, det går festa på en torsdag med hihi =)
  vad kul att åka över till köpenhamn =) något särskilt ni ska göra där?

 6. Oj spännande. Är inget fan av Bäck egentligen. Vill hellre se Kommisarie Späck som är en parodi på allt det där. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *