15 thoughts on “Favorite, right now!

  1. sv. åååå jag ska oxå upp tidigt, ska vara smurfklädd och uppe på avdelningen 06.30, det e äckligt tidigt =) ja du, när ska vi ses? jag jobbar mån, tis, tors å har tvättstugan på ons…

  2. Hehe ja det var gott! Var ju buffe så man plockar alltid på sig för mycket 😛

    Jag hade gärna kommit om du ordnar bloggträff i sommar 🙂

  3. Jag vet men du är alltid välkommen, bara att säga till när du kan så får vi planera in nått! Japp det vore väldigt kul att tjöta av sig lite, är ju en del som hänt sen sist! Hur går det med alla planer förresten??

    kramar

  4. Nu har jag varit och köpt in en massa små canvasdukar, blev 15 x 15 x 3. Bredare på djupet än dom tidigare. Igår började jag även trolla fram peace-märken i latex. Kom på att det är röd dag på torsdag. Skapa skapa skapa-dag=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *