Häxan från Portobello ( Paulo Coelho)

Var ett tag sedan jag läste ut denna boken.
Den var skriven på ett väldigt annorlunda sätt, på ett intervjuande sätt. Väldigt ovanligt. Personerna som kände Athena återberättar historien. Detta var väldigt jobbigt i början tyckte jag, men man vande sig.

När man kommit en bit på boken så kunde jag inte sluta läsa!

“Athena föds i Transsylvanien men överges som liten flicka av sin romska mor och adopteras bort. De nya föräldrarna för henne till Beirut, men när kriget bryter ut i Libanon fl yttar familjen till London. Där lär Athena känna den man som blir far till hennes barn och de gifter sig, men äktenskapet blir kortvarigt.
Genom moderskapet väcks Athenas tankar på kvinnan som födde henne till världen, och för att förstå varför hon blev bortlämnad bestämmer Athena sig för att resa till Rumänien och söka rätt på sin biologiska mamma. Men en resa leder sällan enbart dit man har tänkt sig, och Athenas upptäckter kommer att förändra hennes och hennes medmänniskors liv, för alltid”

Återigen utforskar Paulo Coelho kvinnans värld och de teman som älskas av så många läsare världen över: andlighet, relationer, öde och frihet.

7/10 i betyg.

14 thoughts on “Häxan från Portobello ( Paulo Coelho)

 1. Låter som en intressant bok. Många böcker jag får låna när vi ses 😉 får väl fylla vagnen med allt jag bara kan fniss

 2. absolut hah, har varit på det också en gång>! faktiskt trevligt ;)!.. Nja inte hela kanske, men har väldigt mycket planerat ändå. ska passa min uppförares hund i en månad, sen upp till uddevalla en helg med mina vänner på moterkross VM (dvs: hälsa på min kompis pojkvän) sen ska jag till norrköping och tävla en vecka med min hund och några saker till ;)..

 3. Visst är det, hihi! Saknar dig med gumman å väntar fortfarande på din vackra nuna här 😉

  Jag ska oxå fixa lite idag med trädgården och en promenad! I torsdags grävde jag upp en stor rosenbuske som var nästan död å det har kännts i rumpan sedan dess…shit vilken bra träning, haha!
  En annan har ju inte tid att springa till gymmet så jag får ta vad som finns i min närhet å trädgården behöver ju en makeover som heter duga 😛

  Ha en jätte fin söndag kära du!

  kramar i massor

 4. sv: inte jätte varmt här, kanske 22-25 i dag. Men jag lovar jätte jätte mycket bilder 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *