Köpenhamn/Nyhavn

Vi hann med mycket på vår lilla weekend i Köpenhamn, allra först inhandlade vi såklart en hel del öl & annat gott & satte oss i solen. Sedan på lördag kväll efter lite förfest på hotellet samt kikande på Eurovision bar det av mot Ströget—-> Nyhavn i Nyhavn blev det öl & tittande på det allra sista avgörandet.
Sedan bar det av mot The Dubliners en Irländsk fartfylld pub.
Hotellet var kanon & den berömda glasbadrummet. På förfesten så sprang vi bort till våran toa;)

Ser fullare ut än vad jag var…hehe


Denna bild+övre lånade av Tina

Fick ju självklart handlat en del saker också, bilder kommer på det med såklart!

0 thoughts on “Köpenhamn/Nyhavn

 1. Kul bild på mig – den tror jag att jag snor!

  Bestäm du priset, får jag ut 200 styck så är jag nöjd, då täcker det materialkostnader + lite till.

 2. Vilka härliga bilder o vad roligt att helgen blev så lyckad för er!=) Vad snyggt o häftigt klädd du är på bilden ovan=)

  Min helg har varit okej. Cyklat m hunden o promenerat men annars bara tagit det lugnt. Nästa helg blir det mer fullfart, då ska vi nämligen på hundutställning=) Tjohooo!

  Ha en härlig vecka!

 3. Va bra att ni hade en fin helg. 🙂 Ser på både dina och Tinas bilder att ni verkar fått det fint. 🙂

  Haha.. Frankrike var lite udda nummer. Men det är ju det man kommer ihåg. Jag gillar att Lena var rätt lik Miss Li till stilen, och jag älskar ju henne! 🙂

 4. Ser superfint ut i webbshopen – det var bara tavla "V" som hade fått fel namn – förmodligen det namnet som låg där innan. Och ska det vara helt korrekt så ingår uttropstecknet i namnet "Love Peace!" – men det väljer du själv vad som ser snyggast ut tillsammans med dom andra rubrikerna. På baksidan av tavlorna har jag skrivit det så.

  Jag gör en blogg-insats för dom imorgon!

 5. jag fullkomligt älskar Köpenhamn, eftersom jag är en Malmö tjej från början och har alltid tillbringat helgerna med att festa och umgås med vänner där så njuter jag av varje sekund jag spenderar där 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *