15 thoughts on “Our Famous Sky

 1. Ja men dom kläderna minns jag ju, det fixar man ju enkelt. En rutig bh, svart korsett, svarta byxor och ett rutigt skärpl. Tror tyvärr inte jag har en endaste skotskrutigt plagg här hemma. Och inga röda handskar. Men har du ingen svart korsett så har jag en.

 2. Kolla på Lindex, där har jag sett röda handskar, visserligen utan fingrar (golfhandskar) men det spelar väl ingen roll. Eller på dixon ute på torp, dom har garanterat.

 3. Yes – vi fixar ordning oss tillsammans hemma hos er. Jag vill inte ha 80-tals frisyr på jobbet haha.

  …är dock väldigt osäker på om Kristian går med på att klä ut sig. Inte riktigt hans grej. Men jag ska nog komma på något smart som inte kräver så mycket.

 4. Svar; jaa, det är sant. Men hon verkar även vara en sån som få gillar, så det är ändå skönt att slippa träffa henne ^^,
  Du blir nog bra som Linda Bengtzing 😉

  Fin himmel! Vad är det för hund? 🙂

 5. Hoppas du fick mycket gjort i trädgården igår 🙂

  själv var jag min min väns möhippa 🙂

  vilken härlig bild på himlen 🙂

 6. Härlig himmel o fin bild på goseplutten 😀

  Joru, det hade kanske gått att få nån bild om 1. jag hade satt tillbaka minneskortet och jag som trodde att 2. jag hade glömt ladda batterierna, när tant gammal gör både ock ja då skiter det sig fatalt serru 😉

 7. haha, jag ska till gbg i morron, akta dej så jag inte går till butriks å kommer hem med ett par stora öron till dej. linda bengtzing tror jag blir jättebra, du e lik henne å du behöver ju inte byta namn heller!!!

 8. underbar himmel
  undrar om termomuggarna är täta?
  Alltså så täta så man kan lägga den i väskan o snurra runt den femtioelva gånger utan att det spiller? Eller öppnas "drickpipen" då? Vill ha en till jobbet men då ska jag först cykla o sen tåg så letar efter en som INTE läcker då alla jag köpt gör det… :S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *