Promenerat i det vackra vädret!

Jag & Greven har varit ute på en långrunda nyss, vilket underbart väder verkligen!

Promenad 60min i rask takt idag imorgon blir det skivstångs träning på Friskis & Svettis!

Har beställt Uddevalla vinet nu såklart ett måste när man bor i Uddevalla;) Är vår vackra bro som dekorerar etiketten. Skall hämta det på systemet imorgon. Är det inte konstigt att Uddevalla inte får lov att lagerlägga detta vinet? Näää det gynnar tydligen orten (är inte det bra?) det får tydligen inte får favoriseras…=(
Importören ligger i Uddevalla, bra för Uddevalla stad vi behöver lite mer speciella ting;)


Köpes i box om 3 st, 1 vitt &  2 röda för 366:-

Rio Alto “Uddevallavinet
Chile, Aconcagua

Cabernet Gran Reserva 2006.
Chardonnay Reserva 2007.
Merlot Classic 2006.

Druvsorter Cabernet Gran Reserva: Cabernet Sauvignon 90% Cabernet Franc 5% Carmenère 5%. Chardonnay Reserva: Chardonnay 100%.
Merlot Classic: Merlot 100%

Alkoholhalt 13,5 – 14%

Producent Viña San Esteban

Passar till Cabernet Gran Reserva: Kraftiga kötträtter, lamm, vilt, lagrade hårdostar. Chardonnay Reserva: Smakrika fiskrätter, gärna stekt fisk, sallader med t ex kyckling, kallt kött av gris eller fågel, hårdostar av emmenthalertyp. Merlot Classic: Pasta, ljust kallt kött, milda ostar.

Övrigt
Viña San Esteban är beläget högt på Andernas sluttningar i Aconcaguadalen. Vinodlingarna ligger på flodsluttningarna och på Paidahuenkullens sluttningar där den höga höjden, mikroklimatet och jordmånen ger vinerna rejäl terroir – karaktär av växtplatsen.

De tre flaskorna levereras i en snygg box med motiv från Uddevalla. 

20 thoughts on “Promenerat i det vackra vädret!

  1. Hejhej:) Jag hoppas att du skulle vilja hjälpa mig med en sak:) Att kolla in min kategori tjejsnack, sex och kärlek och säga vad du tycker:) Bra och dåliga saker och vad som du hittills saknar:) Har massor på lager så kommer såklart komma mer. KAtegorin är till för att hjälpa och för att det är en kul grej! Hoppas du vill hjälpa mig:) Tack på förhand:)

  2. om du sover på mage.. är du inte rädd att du ska kvävas då ellr nåt? den rädslan kan jag få :/

  3. Jag har druckit det där vinet på museets restaurang.

    Tror jag har kommit på en idé till nya mindre tavlor, tema Peace. Har några bilder i huvudet som jag ska skissa på så fort jag kommit hem igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *