Speed Penalty! Fuck!

Ja inte min tur vecka precis! Har bott i huset i fyra år snart å den kameran har aldrig varit på, men nu så! KATCHING SÅ FÅR JAG PUNGA UPP MED 2400:-

Sedan har jag ju kört till tippen i 2 dgr och givetvis så fick jag ju punktering, satt en stor bult i däcket, men tur var så gick det att laga för 250:-.  Så käraste pappa fick komma och hämta mig igår så jag fick låna hans bil till jobbet.
Jag har precis köpt nya däck bak för de andra var så slitna, tur iaf att det inte var ngt av de nya däcken jag köpt för 2400:- totalt!

Detta roar jag mig med just nu, ETT ERKÄNNANDE! Haha bilden var inte vacker på mig vill jag lova så mäkta sur ut!

Visst är det konstigt att ALLT är på en o samma gång!?


9 thoughts on “Speed Penalty! Fuck!

  1. jag förstår precis vad du menar! Sthlm är verkligen fylld med stress. Jag är så glad att jag inte känner så på södermalm. Där är folket så himla trevliga och man får helt andra vibbar där. Så där skulle jag kunna tänka mig bo =)

    hehe ja du. jag skaffade den för min kurs som jag läser nu. Så jag pillar på den bloggen bara lite då och då när jag har tid =)

  2. vilken otur!
    sv: Boken om Ellie kommer snart till biblioteken, så du kan enkelt låna den där. Skrivandet tog ca ett år. Nu håller jag på med manus nr2, därav den låga nivån på mitt bloggande 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *