Spotify Inbjudan sökes!

Hej på er!

Jag är så FRUKTANSVÄRT trött på You Tube som aldrig fungerar, låten laddar inte osv=(
Hjälp mig, blir galen snart!

Så jag gör en liten tävling av det hela.

Så nu eftersöker jag en Spotify inbjudan hos er.

Givetvis så får ni ngt för detta: Den som först mailar eller skriver koden i e-postfältet vinner denna boken som jag har dubbletter av. SÅ KOM IGEN NU! FÅ EN BRA BOK!

Maila: linda_asp@hotmail.com


Innehåller även extramaterial! Inledningen till Lars Keplers nya nya kriminalroman Paganinikontraktet som utkommer i juli 2010!

I ett omklädningsrum på en idrottsplats i Tumba utanför Stockholm hittas en man brutalt mördad. Sedan återfinns hans fru och dotter lika besinningslöst ihjälhuggna i familjens radhus. Avsikten tycks ha varit att utplåna hela familjen. 

Men sonen överlever, svårt skadad, och när kriminalkommissarie Joona Linna förstår att det finns ännu en familjemedlem kvar i livet, en syster, inser han vikten av att hitta henne innan mördaren gör det.

Sonen svävar in och ut ur medvetslöshet, och för att kunna skynda på förhörsprocessen tar Joona Linna kontakt med läkaren Erik Maria Bark och övertalar honom att hypnotisera pojken för att få en bild av händelseförloppet. 

Därmed bryter Erik Maria Bark sitt gamla löfte att aldrig mer hypnotisera och en skrämmande kedja av händelser tar obevekligt sin början.

Hypnotisören av Lars Kepler är den första kriminalromanen i en planerad serie. Aldrig tidigare har en svensk roman sålts till utlandet med en sådan framgång redan innan den publicerats i Sverige.

16 thoughts on “Spotify Inbjudan sökes!

 1. Tyvärr gumman har jag ingen 🙁

  Jag väntar med spänning på allt som planeras..hihi.
  Hoppas jag får komma då 😉

  puss

 2. ja faktiskt, men i detta sammanhagnet är det ett varuhus haha 🙂 "nova lund" ..men håller fullständigt med dig om att det är ett fint namn "nova" några shoppingtips?

 3. Ja kom gärna med något somrigt tips, du har ett par timmar på dig 😀

  Hade jag bott närmre dig hade jag ju kunnat vara med och ordna träffen, är så kul att ordna fester och liknande!

 4. Sorry, trodde jag hade en invite – men icke. Goggla lite på spotify invites så kanske du får upp någon bra länk. Många företag ger bort bara man signar upp sig som medlem på deras sida. Ska hålla ögonen öppna, tycker jag får sådana erbjudanden hela tiden.

  Ringen har kommit nu! Tokigt det där med storlekarna 14 mm fick jag ju inte ens över halva ringfingret och 16 var för stort för långfingret – men pekfingret – perfekt!

 5. Jag kollade om jag hade någon, men icke. Hoppas du får en av någon annan. 🙂

  Hur är det med dig föresten? Jag har verkligen tappat orken för internet helt och hållet senaste tiden. Så mycket på jobbet och annat i mitt liv nu att jag inte orkar med allt.
  Men jag hoppas på att det vänder. 🙂

 6. …har lagt upp ett litet litet smakprov på nya tavel-serien Love och Peace. Men detta är det sista jag lägger upp – sen är det för dina ögon enbart tills vi lanserar dom – om du tror på dom såklart=)

 7. haha ja jag tror nog det =) jag trodde inte att jag skulle tycka om sthlm faktiskt. men det är helt okej ändå =)

  vad duktig du är som röjjer! jag borde också göra det. har en massa skräp som borde slängas. ska kanske göra det ikväll =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *