Uddevalla Vinet Rio Alto

Nu står Uddevalla vinet så fint här hemma i vårt vinkyl och kommer tas fram vid något speciellt tillfället eller till en extra god matbit;)
Eller rentav bli en present att ge bort. Men jag är för nyfiken måste ju smaka detta omtalade vin!

Hm JAAA MIA
frågan är ifall det får lov att vara kvar, men nu skall vinkylen fyllas!
Får väl bli Tyskland eller ngt snart! Men när du kommer så lär det tömmas ändå,haha,ok lovar ha ett par rosé iaf;)

Imorse gick jag upp 06.00 körde med ett helt släp fullt med skit för att slänga på tippen! Känns riktigt bra så imorgon bitti stiger jag upp igen och står vid tippen 07.00 sharp innan de öppnar sedan åker jag till jobbet. Nu skall här röjas, massa saker skall även upp på blocket med.

På sidan står det en jättefin text om Uddevalla, 1 vitt & 2 röda för 366:-

0 thoughts on “Uddevalla Vinet Rio Alto

  1. =) Oliver är lugn som en filbunke hemma o inomhus, hahaha.. förutom när han leker m ngn leksak då har han noll koll på sina ben=D Otroligt pratig, men det är ju faraoner haha. Kan vara lite jobbigt bara när vi går på torget inne i Varberg o han ska "prata". Annars är han pigg o glad ute o vill vara m överallt om än fortfarande lite försiktig i vissa situationer MEN nyfiken som en strut!

    Det låter alltid så gott när folk pratar om vi o man ser flaskor m.m men jag är ytterst kräsen. Har ju iofs inte smakat så mkt heller.

    Ha en fortsatt bra start på veckan!

  2. Åhhh va mysigt det låter o nu längtar jag ännu mer till er (du bara suktas o suktas lill-sis).

    Joru, här får man presenter varje dag ända fram till födelsedagen, big sis Carol i England har hittat på en ny tradition säger hon 😀 gulligt som bara den tycker jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *