Byrå till hallen..

Nu när hallen håller på att färdigställas så behöver vi en snygg byrå till vår nya ekprydda hall, hittade en perfekt på Möbelhuset här i Uddevalla i massiv ek, det måste ju matcha vårt andra vi har köpt till hallen;)

Denna blir det! Ska köpa den på lördag tror jag bestämt;)

14 thoughts on “Byrå till hallen..

 1. Ursnygg verkligen!! Ska bli så kul att se det helfärdiga resultatet!!

  Nä, i Picnik lätt o geschwint eftersom jag aldrig hinner lära mig nåt i Photoshop 🙁

 2. Förstår det! Finns inget roligare än att shoppa till sin lilla i magen!! Å vilken känsla det är!! 🙂

 3. Vilken snygg byrå! Såna kan man behöva massor av, så bra förvaring!
  Haha ja cravings lär ju komma, man har hört så roliga historier om vad tjejer velat ha!

  Vad hittar ni på i helgen förutom byråköp?

 4. tack vännen ! det är såå härligt 🙂 vill flytta nu, haha 😀

  vilken fin byrå, det är ju så snyggt med ek 🙂

 5. Riktigt snygg. Vi skulle också behöva byta ut våra gamla tråkiga mot nya fina. fast jag tycker att det är rätt tråkigt, och rätt jobbigt att köpa möbler. Fast det blir ju så fint när man väl gör det. Letar efter ett vitt stort vintrinskåp till köket. Fast jag har inte hittat något snyggt (eller jo det har jag – fast i helt fel prisklass såklart).

 6. Den sista anteckningsboken har jag fotat och sedan använt som mall i Picnik, andra bilder har jag fått från Susanne (kandy) som hon lagt ut på sin blogg o tipsat om, sen har jag letat bilder själv typ den som är en filofax-sida.

  Idag skiner solen här, det är kallt men vackert, perfekt för grannarnas dotter som ska gifta sig. De är muslimska turkar och helt underbara människor, tjejen var här igår kväll med en väninna och berättade att det kan bli rätt mycket folk på gatan och mycket liv o rörelse hos dem idag pga bröllopet, ska ladda batterierna till kameran o fota tror jag!

  Hur ser det ut hos er idag? Bra väder för prom med husband o dogs hoppas jag!

  kramis

 7. Hej! nä inte så långt kvar nu för oss 🙂 Va kul, hur känns det att vara gravid? går allt bra?
  Jag tänkte på den här byrån, den i massiv ek.. Jätte snygg.. //Sara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *