Flyt just nu;)

Igår ringde däckfirman och sade att våra nya vinterdäck hade kommit o att de kunde sätta på dem! VET NI VAD 5 MIN EFTER DET SAMTALET SÅ BÖRJADE DET ATT FALL STOOOOORA SNÖFLINGOR IFRÅN HIMLEN! Hur flyt är inte det?!
Första snön i oktober, helt galet! Snöade ännu mer igår kväll, så imorse var jag glad att jag hade nya vinterdäck på bilen annars hade jag inte kommit någonstanns i halkan!

På med vinterdäcken alla!

HURRA FÖR VÅRA NYA MICHELIN DÄCK!

13 thoughts on “Flyt just nu;)

 1. Skönt med lite tur ibland.=)

  Sv. De vet inte ännu vad han har men han har varit sjuk i över en månad, något med nervsystemt. Han tappade minnet, balansen m.m. men det börjar iallafall bli lite bättre nu så det är skönt..

 2. Goddie Goddie där! 🙂

  Mina föräldrar vet ingenting om det här med mina tvångstankar… så det blev värsta bråken då jag vägrade diska hemma, dom gånger jag var hemma. Så nä, de har inte stöttat mig i något. Dels över att dom tycker sådant är trams..

  Tack så mycket, att du tror på mig! =)

 3. Oj där hade ni verkligen tur! Skönt att kunna åka säkert på vägarna!

  Haha skönt med massa energi. Ja skyll dina cravings på mig du 😉 Det är väldigt gott med sura godisar kan jag lova 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *