Första bebisplaggena inhandlade;)

Kunde inte låta bli, var inne med Erika på Lindex och hittade dessa urgulliga plagg till bebben! Svårt att veta om man skall köpa 50 storlek eller 56, jag körde på 56, bebben växer ju i det väldigt snabbt. Skulle det mot förmodan var en liten söt 50:a som tittar ut så får jag skicka fästman till att handla;)

Efter en mycket trevlig dag på stan med Erika & lille Wille och mycket god fika så är jag nu hemma & lagar mat.
Fästman är på spa med jobbet och skall hämtas ikväll..

Verkar bli BABYBOOM i början av nästa år, väldigt många bloggerskor framförallt som skall ha snart/nästa år!
Snälla skriv en rad/två här alltid kul att följa andra blivande mammor!
Skall länka till de som hittar mig/ jag dem..

NI HAR VÄL INTE MISSAT MIN NYA KATEGORI BEBISPRAT;)

16 thoughts on “Första bebisplaggena inhandlade;)

 1. Den grön mönstrade bodyn har ja också den är så fin så köpte jag gröna velour byxor till och hunden fast i body =)
  Jag har köpt 1 set i stl 50 om i fall att, sen får man skicka ut sin kära sambo nära och kära att köpa =P
  Otroligt många som skall ha bebisar..
  Jätte mysigt verkligen.

 2. Naaaaaw, sikket sött set! Jag har köpt det mesta i stl 62 och lite i 56, tänker som du att man får skicka iväg någon som kan köpa några bodys och sparkdräkter i stl 50 om det behövs.

  Vi tänkte först ta reda på kön, men vi har ändrat oss, vi vill ha överraskningen! Verkar så häftigt när barnmorskan säger "det är en …" =)

  Låter som en lite tåligare dvärgpinscher då med andra ord! Själva pinscherutrycken är ju ganska starka så dem brukar "lysa" ganska starkt…

  Jag fattar inte hur vi kunde flyttas 2 veckor, har iofs hört om dem som flyttats 3 veckor. Men jag är bombsäker på när jag hade min sista mens så lite knasigt är det.. Jag har egentligen 2 datum i huvudet, 26/12 och 11/1.. Vill helst ha i Januari dock…

 3. Hmmmmmpf bara du inte glömmer bort storasyster 🙁 som ju blir bonus till liten när han/hon kommer (min min min my my my prescious hihi)

  finfina saker – får själv lite cravings till min liten som kommer (er babbis alltså)!!

 4. jag kan skicka dem igen … pronto! absolut, såklart ni ska komma o ha det bra i storstan o så shoppar vi till liten söt preeeeescious) … jag kollar direkt o skickar söta lill-sis!

 5. Tror dem kan ha 56 ganska snabbt oavsett hur stora dem är när de föds så växer dem ju fort =)
  Vi har också funderat på namn redan, flicknamn är SÅÅÅ mycket enklare.. pojknamn är svårare ska kolla SCB om jag hittar de, hade varit bra med lite inspiration.. Vi vill ha lite ovanligare namn men det ska ändå inte sticka ut för mycket eller vara svårt för andra att "uttala".

  Jag hoppas för allt i världen att det går bra med våra tjejer och bebis, en av de sakerna som jag oroas av, att det inte ska funka. DP's är ju ganska stissiga av sig, Leia är 3½ år nu så hon har lugnat sig mycket och mognat. Xena däremot är 1½ år och väldigt omogen men hon blir bättre och bättre hela tiden..

 6. lindex har så sjukt fina kläder alltså !! 🙂 jag har bara köpt i strl 56 än så länge, men vi kommer nog få en lång bebis tror jag 😉

 7. åh så söta grejer du köpt! Va kul att du kommer länka till massa mammabloggar, är så kul att följa öven om man sjäv inte är gravid 🙂

  Angående hallen i ett senare inlägg tycker jag ni ska gå lite crazy och måla svart 😀

 8. Det är svårt det där med storlekar. Jag har mest köpt 50 såg jag när jag gick igenom kläderna häromdagen. Inte en enda body i 56! (dock en del brallor). Så det måste åtgärdas.

 9. åh vilken mysig blogg du har! kolla gärna in min också, jag är en 17-årig tjej som är gravid i vecka 30 och skriver om min vardag i bloggen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *