HUNTER= Soon Mine

Japp hösten/vintern så krävs ett bra stövlar & råsnygga är dom med, kan ha dem till allt.
Så dessa skall klickas hem ifrån Asos.com där de är billigare än här i Sverige! Önskade jag hade ett par bra stövlar idag när jag promenerade med Greven & Texas var på äventyr med fästman, nu sussar båda som stockar här;) Målningen fortsätts..

Så dessa blir det!

25 thoughts on “HUNTER= Soon Mine

 1. Riktigt snygga, jag har varit i behov av något vatten tätt länge och idag hade faktiskt mannen köpt ett par nya skor till mig… undrar vad jag hade gjort för att förtjäna det 😉 ?

 2. Gott med stövlar.. Då slipper man tänka på vart man går. Hahahah! 🙂

  Var med och tävla om “Dagens…” i bloggen! Du behöver endast att kommentera för att vara med och tävla om 3 länkningar i våran blogg plus, ett litet pris som bevisar att du vart med och tävlat
  Kissss, /Alexandra & Emma ♥

 3. De där stövlarna är riktigt snygga.=)

  Sv. Trist, men som sagt så kommer det ju fler tillfällen att få något att buzza. Har skrivit lite på exjobbet och kvällen blir nog lugn, händer hos sig ikväll då?

 4. Riktigt snygga! 🙂

  Sv; Är det inte svårt att måla furu?? Vi har ju sånt hela taket och väggarna på vinden där vi ska måla. Det är väl svårt att få in i alla springor va? Jag tänkte om det kanske är smidigare att köra med färgspruta för att få in i alla skrymslen? 🙂
  Jag ska genast kolla renoveringen! 😀

  Kram

 5. Vad kul att du gillar min blogg. Glad blir jag! 🙂

  Sjukt snygga stövlar. Med ett par sådan i garderoben önskar man nästan att det regnar. Vilket det gör en masse idag! Ha det fint.

 6. Hihi, okej! Men då kanske vi kör penseln ändå. Även fast det ger kramp så blir det kanske snyggast. Jag hade iaf inte tänkt rolla, det va bara karln som trodde det skulle bli bättre om han sprutade. Men tack för rådet! Jag kör på det sen när det är dags! ;D

 7. Tycker det är bra att "modet" på stövlarna har förändras. En del är ju faktiskt snygga! ^^,

  Har alltid varit en person som klarat mig igenom alla problem själv, har som inte viljat tagit åt mig någon riktigt hjälp. Sedan är min mamma framför allt, inte en bra mamma…

  Men jag mår ganska bra ändå! =)

 8. najz-a-lajza stövlar, ursnygga verkligen!!

  Idag är det rent ut sagt skitväder här, hundarna tycker detsamma o ligger under sina plädar o snarkar!!

  Japp framtiden var det, om jag inte fått en låst telefon vill säga !!!! får fixa det i morgon o höra vad de säger, men gå igång med mitt sim-kort ville den då rakt inte 🙁

  Nu ställa hammocken under tak o sen fika lite frunch!! kramisar

 9. Nu blir jag sur! Jag vill också ha sånna i den färgen!!!! Dumma! 😉
  Har kollat på dem länge, men jag ligger mellan två storlekar så de blir inge bra! Beställde du strumpor också? såg att dem va billigare me nämnligen…
  surar lite

  Vi är lite korkade som inte tagit tag i det här med sovande för läääänge sen, men det hela började med när Leia va valp. Hon gnällde så mycket på nätterna att när vi efter 3 månader inte fått sova en hel natt gav vi upp. Vi hade ju jobb att sköta… Så det får vi skit för nu…
  Xena är sååå j*vla duktig! Hon sover hela natten trots att Leia står och gnäller.. fattar ingenting!

 10. Hunter är riktigt snygga men ursäkta om jag förstör lite nu men de ska tydligen vara sämst när det gäller hållbarhet enligt konsumentverkets tester.. :/ Har gått och spanat jag med men de kostar ju en bra slant och när de inte klarar testerna så vidare bra så blir jag så nervös..

 11. Riktigt snygga stövlar! Vill själv ha gråa skor i någon form men har inte hittat några än…jo ett par från Fornarina för nästan 2300 kr så då blir jag lite snål 😉

 12. Så jäkla snygga är dom!! En polare till mig har köpt ett par för 1500 spänn så om de är så billiga kanske jag kan köpa ett par jag med 🙂 Kan ju som sagt användas jämt så dyrt blir det inte i längden, hehe!
  Vad fick du betala i kronor inkl frakt??

  kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *