4 thoughts on “Idag helt enkelt..

 1. Är så sjukt dålig på phshop eftersom jag inte har tid att lära mig o fnula så för mig är picnik ett snabbare alternativ (bråttom-Mia du vet)!!

  Mysdag låter det som du får! här är det lite uteliv som gäller strax, solen skiner och det är såååå toppenfint!

 2. Vi fick gå på två RUL för när vi var på första så mätte dem pyret och enligt dem var jag i vecka 16 istället för 18 som vi trodde och för att dem ska kunna kolla missbildningar (tror jag) och sånt så måste man vara minst i vecka 18.. Så vi fick komma tillbaka två veckor efter.. Fick samma BF på båda UL. MEN jag tror att det är fel datum.. har bara det på känn.. nu har BM börjat mäta livmodern så vi får väl se vart jag hamnar på kurvan, kanske blir det ett TUL för att kolla lite säkrare.

  Jag mådde illa från vecka 6 till vecka 16 typ, sen blev jag trött men har mått prima i två månader.. Nu börjar dock magen ta alldeles för mycket plats och illamåendet har kommit tillbaka.. Men jag har lätt för att bli yr så kanske är därför typ…

  Det är så mysigt att gå och spana kläder tycker jag, har redan köpt upp "baskitet" 😉 Ska ni ta reda på vad det blir för kön?

  Är Texas lite större än en dvärgpinscher då? Eller bara biffigare och lite grövre päls?

 3. Idag har man försökt att fixa i trädgården men frös halft ihjäl mej så nu tillbringar man dagen inne =) haha

  Ha en fin kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *