Inspired By Autumn

Imorse fick det bli en orange nyttig frukost, som passar ihop med löven jag fotade i helgen;) Hösten är inte ruskig den inspirerar oss alla! Har sett massa olika inspirationer pga av hösten i olika bloggar;)


10 thoughts on “Inspired By Autumn

 1. ja det ska bli superskoj att följa dig också, vi ligger ju ganska lika precis som du säger ;)hösten är väl underbar 🙂

 2. Fina bilder! Det ser väldigt gott ut med apelsin. Det var väldigt längesedan jag åt någon sådan. Oftast brukar jag få ångest då jag ska till och äta en apelsin så har undvikit dom. När jag väl skalar brukar jag få ångest av all vätska som kletas på händerna så jag slänger hela apelsinen i sopkorgen av ren panik och frustration och blir lite ledsen. Pappa blir smått irriterad då han hittar halv skalade apelsiner, men han vet inte om att jag får ångest över dom. Om jag har lyckats ätit skalat upp apelsinen äter jag oftast med ångest, panik eller irritation. Så, det känns lite tråkigt. Kommer ihåg innan jag blev löjligt rädd för dom, att det smakade gott.

  Brukar funka om jag skär apelsinerna i klyftor, men jag gillar inte att bli kladdig runt om munnen så. Ah. Men jag får försöka jobba på det.

  Hoppas du kommer på något namn ! =)

 3. Apelsiner är så goda på hösten! Verkligen höstig färg med ju! Har du fått några roliga cravings än då? hihi

  Ja en bloggträff måste vi dra ihop snart ju, innan bebis och allt kommer 😀
  Jag vet inte om jag skulle kunna hålla mig från att köpa massa söta grejer medan man är gravid. Finns ju så mycket sött!

 4. Hösten är som bäst nu, alla färger och den lite kyliga luften.

  Sv: Oj om du visste hur glad jag blir 🙂
  Jo förstår det, vet själv hur det är. Har fått en massa kusiner de senaste åren och pang vad de växer!

 5. Vad roligt att du ville vara med i min AUSSIE-tävling! Idag eller imorgon kommer vinnaren ligga uppe på min blogg. Kanske blir det just DU?Snart kör jag igång en NY spännande tävling med hårprodukter från TRESemmé´! Missa inte att kika in hos mig så du inte missar något!

  Kram & Trevlig Torsdag!

 6. Lustigt hur olika det kan vara!

  Ja Graco är ju ett kännt märke som funnits länge så man tycker ju att det borde vara säkra och bra grejer! 🙂

  Förstår att suget är stort! men varför hålla sig? ut å shoppa med dej! ler

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *