It´s getting closer..

Jag målar igen mina spacklade spikhål på dörrlister samt golvlister i full koncentration! Projekt hall närmar sig äntligen ett slut!
Nu saknas det lite lister på något ställe, sedan skall öppningen in till köket färdigställas med ett valv, trappräcket skall monteras!
Ni ser dörrpartiet jag står vid som idag är brunt, allt det skall målas vitt! Ganska stor yta.. drar mig för det målandet! Eller så målar jag det svart för att få en kontrast mot allt det vita, ah svårt beslut!

Vad tycker ni?

12 thoughts on “It´s getting closer..

 1. Härligt collage;)!

  Nu ligger en NY spännande tävling uppe på min blogg med hårstylingprodukter från den sprillans NYA serien TRESemmé 24 Hour Body!
  Kika gärna in och var med!

  Kram & Trevlig Söndag

 2. Ja det finns ju SÅ GALET MYCKET roligt och fint att handla till de små! Inte konstigt att man får svårt att hålla sig!

  Ja nu får han ta å komma tycker jag! BF dagen är i morgon ju! 🙂

 3. Vitt tycker jag!! Så kan man ha precis vilka brytningsfärger man vill sen (gillar ju vitt jag så det är väl därför).

  förlåt, har experthjälp på bloggen eftersom jag strulat till det så infernaliskt, därav inget nytt inlägg ännu! lovar sen blir det.

  datumen skickade, kramis

 4. Det ser sååå fint ut! Jag vill ha bostadsrätt så jag får göra som jag vill 🙂 Men man ska väl förstås ha pengar också, haha! Jag tycker vitt verkar finast 🙂

 5. Jag vill också måla! Svart är snyggt, skapar ju lite kontrast.. bara det inte blir fööör mycket! Jag har varit på agilitytävling hela dagen, isch vad trött man blir av sånt!!

  Jag ska till Ullared imon så jag hoppas på att fynda lite användbara saker (mest förbrukningsgrejer och sånt.. inte kläder). Annars har jag fått en jättefin bärsjal av en kompis, tänkte köpa sele också sen om det behövs men sjal är bra för barnet kommer närmre och det är mer ergonomiskt tydligen… Babysitter har mammsen min fyndat redan, hon är galen!

 6. Vad kul med bebisen…hade jag missat…GRATTIS! Förstår att det är full fart med magen o renovering etc;)

  Vad roligt att du är med i TRESemmé Tävling!

  Kram & Lycka Till!:)

 7. Duktig du är som grejar och har dej i huset. Jag skulle behöva ett nytt projekt – men jag orkar inte riktigt, och kanske inte hinner heller, kanske därför jag känner att jag inte orkar, för att tiden inte finns där. Tog visst på krafterna att sköta ett heltidsjobb + studier på heltid (ca 40 timmar veckan krävs av mig). Kanske inte så konstigt att immunförsvaret dog.

  …och du, jag tror inte på svart vid dörren – inte om du ska ha kvar det färgade glaset. Med vitt blir det neutralt, med svart färgglatt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *