När solen tittade fram i söndags..

Så tränade jag & Greven lite i trädgården, jag lade ut mat på lite olika ställen i det höga gräset och Greven sökte upp den o smaskade i sig den, han ansträngde sig verkligen så han tuggade fradga, så kul var det;) Å superduktig var han & supertrött blev han efteråt;)
Sedan tränade vi lite basics som vi brukar göra. Bäst att passa på när man kan njuta av solen en stund också..

14 thoughts on “När solen tittade fram i söndags..

 1. AAAAhhhh! Helt galet kär i hennes målningar! Härligt skrikiga och stilrena men ändå lite kaos, så som min vardag ser ut 😉
  Blir sjukt nyfiken på dina, gör klart hallen NU!!

  Insåg idag när det var livat där inne, nu när lill*n varit ganska sparsam med sparkar i två dagar, att jag älskar det! Det är så mysigt att jag blir tårögd… Jag blir även lugn på något sätt eftersom jag påminns om att h*n verkligen finns därinne, att det är på riktigt!!

 2. ja eller hur, så mysigt att se vad som händer där inne 🙂 åh vad kul med bloggträff, det tycker jag att vi kan styra upp 😉 jag bor i västra frölunda 🙂

 3. Oj! Det ser nästan ut som sommar där! Här är det mörkt, kallt, blött snart SNÖ! 🙁

  Jaha okej! Jo jag gillar också modern och stilrent. Men har blivit uppvuxen i ett gammaldags hem så det kanske är därför de skär lite i hjärtat. Haha! =)

 4. Härligt med hjärngympa för härliga killen, det är så häftigt att se hur mycket energi som går åt till att egentligen inte göra någonting … och så kan man vara ute i skogen i timmar o de är inte hälften så trötta som efter sök i trädgården.

  Vi pimpar också men i mindre skala, men snart blir det till att göra om bonus-dotterns rum helt – måla väggar, slita bort både golv o tak, ut med garderoberna o in med nya, fixa nya bredare fönsterbrädor, möblera om o lite nytt i möbelväg – pimpa järnet mao (men tyvärr får vi vänta lite till, pengarna har inte kommit än som vi väntar på).

  onsdagskramisar!

 5. ja jag hoppas också det! Och angående mina studier så gör jag allt jag kan just nu, jag klarar det ganska bra 🙂

 6. Jag har märkt att om man är aktiv på dagen så sparkar det mindre på natten. Har haft 3 nätter jag fått sova nu. Det senaste har jag vaknat varannan timme av att det rör sig och blivit illamående..

  Ska lätt kontakta henne när vi flyttat, letar ju nytt.. som det är nu har vi inte så mycket yta kvar att täcka 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *