Vecka 22

♥ VÄLKOMMEN VECKA 22 + FÖRSTA MAGBILDEN;) ♥

Nu har barnet blivit ungefär 19cm långt mellan huvud och stjärt och väger ca 500gBarnet har fått en dygnsrytm. Det både sover och är vaket. Antagligen är det som mest livligt när du vilar dig. Svettkörtlar har utvecklats och huden är inte lika genomskinlig. Naglarna är fullt utvecklade och fortsätter att växa. Hjärnan växer mycket snabbt och speciellt den del som ligger mitt i hjärnan – germinal matrix. Dess uppgift är att tillverka hjärnceller fram till att barnet är fött och försvinner sedan. Barnets hjärna fortsätter dock att växa fram till fem års ålder.

21 thoughts on “Vecka 22

 1. Åh en sån fin mage! Det klär dig så fint att vara gravid 🙂
  Nybakta bullar är ju så gott förstår att du var sugen på dem!

  åh tack söta! Hoppas jag kan få något jobb snart bara 🙂

 2. Håller med Eleonore – det passar dig med söt gravidmage (du är alltid fin men nu extra fin ju).

  puss på lill-sis från gamm-syrran 😉

 3. Vilken söt mage:)!

  Vad roligt att du ville vara med i min TRESemmé Tävling! NU ligger en NY tävling uppe där du kan vinna Hypnose Drama från Lancome samt ett Franskt ManikyrSet! Kika gärna in och var med:)

  Kram

 4. åh vilken fin liten kula du börjar få 🙂 ha en mysig kväll ! Här ska vi bara få viggo i säng, sen blir det ffilm med täcke och kuddar i soffan 🙂

 5. Fin mage ♥ Men såklart den är när det ligger en liten skatt därinne..

  Iiiiih, vad spännande det är! Galet vad tiden går fort men ändå låååångsamt! Nya veckor kommer ju fort samtidigt som 2½ månad känns som lääänge!! Imon går vi in i vecka 30 =)

 6. Grattis till bebisen Linda! Visste inte att du också skulle ha barn:) Jag är inne i vecka 40 nu och beräknat datum är imorgon så är lite nervös:)
  Hoppas allt är bra med er annars och att graviditeten går bra!
  Kram Jenny

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *