Alfreds fot VS Pappas tumme;)

Hihi Pappas blåa tumme & Alfreds fina fot som man bara vill äta upp när man ser dem;)

Idag har vi varit ute på promenad i solen hela familjen! Först går jag & Texas med barnvagnen o sedan de stora karlarna Greven & Älskling..vi turas om;)
Hundarna går perfekt så fin bredvid vagnen & det funkar kanon här hemma med hundarna o allt, dom är helt lugna med den nya situationen här hemma…våra duktiga vovvar!

23 thoughts on “Alfreds fot VS Pappas tumme;)

  1. Vilken härlig bild! = )
    Jag bloggade inte heller mycket första tiden efter våran lille kille kom! Det känns som man inte hade tid/lust till det! Man har så mycket annat att tänka på! = ) Kram

  2. Visst e det underbart?? Som du läste så var inte min förlossning någon hit.Men skulle lätt göra om det igen 🙂 det e mycket bra med oss.Själv oxå?? Kram

  3. Men så underbar bild, även om det gör ajajaont i egen tumme när vi ser P's tumme, extrakram till honom!

    Såklart det går bra med allt hemma, ni är ju ni o gör det ni alltid gjort med alla hemma, de fyrbenta vet ju vad som gäller alltid, inget nytt mer än en liten nyhet som ska stanna 😀 Löööööv to yyyyyou!

  4. Fin bild… Förstår att de är mys att vara hemma nu. Speciellt denna tid då värmen kommer. Så fint ute nu. ledig dag å vi har grejjat med massor. man orkar så mycket mera.

  5. Hihi, jag tycker att Elly har haft stora fötter för att vara så liten hela tiden, hon måste ha ärvt fotstorleken efter sin mor..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *