Hurra för Ica matkassen!

Vi tänkte prova på Ica matkasse, himla smidigt!

Man väljer mellan 3 kassar & avhämtar i butik. Man slipper fundera över vad man skall tillaga samt att trängas o stå i kö, hur bra som helst! Man får 5 middagar till 4 personer..

Just nu har Ica Maxi här en testperiod här så priserna är kanon! Man kan välja mellan Inspiration 400:-, laktosfri 400:- samt billiga veckan 300:-

Tänkte testa inspiration;)

Har ni testat något sådant här?

15 thoughts on “Hurra för Ica matkassen!

 1. Har också funderat på nåt sånt, men eftersom vi har barnen/ungdomarna som vi har så är det svårt, 2 veckor är det ju bara vi två o vi har nog inte samma matlagningsrutiner då 😀 Tycker dock det verkar helt ypperligt att ha det så med färdiga kassar o recept!

  kramelikram från syster/moster – blir så glad att prata med dig kvittertippa, ler hela vägen hem idag 😀

 2. Oj har även ica börjat med matkassar, perfekt att det är i olika prisnivåer 😀 du får berätta sen vad ni tyckte om innehållet och rätterna man kunde laga!

  Har du funderat över mitt förslag till Testfredag, kexchoklad banan eller hallon? Säg gärna till om vi ska köra på det eller något annat så vi hinner handla 😀

 3. Det där kan bli en förbaskat bra idé för affärerna. Enkla för pensionärer och vi andra.. 🙂 Du måste komma med ett inlägg omd et sen 😀

 4. Åh… va smidigt! Hade gärna testat detta, men det finns inte här på ön annu. Inte vad jag vet iaf. Men det kommer väl. Jag har många vänner i Sthlm som testat Linas matkasse, och dom är supernöjda!

  Kram!

 5. Ja men visst kan vi köra test-lördag istället! Inga problem vännen 😀 Det ska ju funka för oss båda! Då bestämmer vi nya kexchokladen på lördag!
  Ha en mysig kväll och hälsa lilla Alfred 😀

 6. (tror inte min kommentar kom iväg ordentligt) Ja det är klart vi kan köra på lördag! Det ska ju funka för oss båda 😀 Vi bestämmer nya kexchokladen på lördag då!
  Ha en underbar kväll och hälsa lilla Alfred 🙂

 7. Jag har testat något liknande, men på webben "Billiga veckan" låter supersmart faktiskt! Roliga var väl att idag på nyheterna så sade det att ICA "lurar" kunderna för att det är billiga priser, då det egentligen inte är det. men jag skulle kunna tänka mig att köpa en sådan där påse, men det kanske blir dyrare i längden?=)

 8. hihi, sån där matkasse är nog inget för mig – jag ÄLSKAR ju att handla mat, men hatar att laga den 😛 så jag borde nog snarare hyra en sorts hemmakock eller nåt, haha!

  Sv: Jag pluggar kinesiska. 🙂 mest på skoj, och för att det är så intressant med språk, men kanske man ha användning en vacker dag för det också 😀
  Vad pysslar du med annars då, jobbar eller pluggar?
  kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *