Sussar sött…

Helt otroligt hur snabbt man lär sig sitt barns signaler & olika sorters skrik. – Jag vill ha mat. – Jag vill ha närhet. – Magknip. – Nu har jag bajsat/kissat.

Alfred somnar så gott när man sveper in han som i en kokong i en filt, känns nog lite som att ligga i mammas mage samt att han får lite svårare att sparka med ben & vifta på de små armarna, då han oftast väcker sig själv..Trodde aldrig att man skulle lära sig detta & faktiskt förstå vad den lille krabaten vill säga. Antar att det är modersinstinken som vi alla har i oss.

Alfred tipsar:

Så insvept som i en kokong o dinglisen på huvudet, det gör susen. Då somnar jag sött;)

10 thoughts on “Sussar sött…

  1. så härligt att ni börjar komma in i rutinerna och att du lärt dig alla olika skriv och signaler. Måste vara magiskt att kunna veta vad ens barn behöver 🙂 Jättebra tips där med kokongen, han ser ut att ha det så mysigt 😀
    Hihi det låter toppen! Så kul att vi kör igång igen nu!

  2. Magiskt och genom århundraden något som bara finns där, så sinnrikt att vi kan skapa detta lilla liv 😀 stooooort! Gullige söt … massor av luftpussar till liten Alfred!

  3. Hihi..så söt! Junie skall också gärna ha ngt för ansiktet men så ligger hon där och tjippar efter luft sen..vågar inte ha ngt sånt i sängen när hon sover.. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *