Bland mina länkar

Igår var det superfint väder och vi sade till varandra jag och kära fästman att denna dagen får vi verkligen ta till vara på för det kan vara den sista fina sommardagen. Så vi grillade och tog ett glas vin, spelade Geni och grejade ute hela dagen. Jag målade en bänk i shabby stil bland annat…

Vilken tur säger jag då för nu fullkomligt öser regnet ned!

♥ Jo förresten bland mina länkar till höger så ser ni mina Tradera auktioner, brukar ha en hel del smaskiga saker såsom parfymer mm;) Kika vettja!

Vårt nya möbelset på framsidan som vi är mkt nöjda med;)


0 thoughts on “Bland mina länkar

  1. nej jag tycker faktiskt att det vart mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Visst det kommer ta ett tag att smälta ihop som familj innan vi kan tex åka utomlands och känna att det är helt okej osv. Jag vill ju att vi skall kunna leva pch göra saker som vi brukar, med planering så går ju de, men det tar ett tag innan både sambon och jag är helt varma i kläderna för allt. Men hemma går det hur bra som helst. Och det är supermysigt nu när hon äntligen har kommit till oss.

  2. usch ja fy idag har då inte vädret vart något vidare:/ har du sysselsatt dig med något kul ändå?:) själv jobbade jag min sista dag idag och de kändes riktigt bra 🙂

    ha en bra kväll, ska kika in på din tradera auktion nu 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *