Glas med innehåll

Har jag kommit på att det är väldigt kul att fotografera då nästan ingen bild blir den andra lik;) Hade även fotat rödvin i mina nya Gynning glas men “någon” har rensat minneskortet;) Så det får bli vid nästa tillfälle..

Kan ju passa på att fråga då..Vilket vin föredrar ni? Rött, vitt eller rosé?

Mia bara för att du ser detta, spring inte och hämta ett glas nu;)

15 thoughts on “Glas med innehåll

 1. Ååååh…Rosé och iskallt vitt hör sommaren till men jag älskar rött oxå. Har inte druckit vin på evigheter nu, har kört nolltollerans under amning och graviditet så nu längtar jag verkligen efter ett glas eller två. Kram Kikan

 2. Jag föredrar rött vin, men på sommaren är det lite extra fräscht med rosé 🙂 I höst ska jag bli nykterist tror jag.

 3. Hihi jag måste nog säga att vin får tummen ner för mig oavsett sort^^

  Ajjamen torp var det 🙂 tycker om det, ganska lagom stort fast tycker de saknar en hel del affärer dock som man får åka till trollhättan eller gbg för att besöka:P
  ÅÅ har aldrig klippt mig där, hur ska du klippa dig?
  Vart ska han döpas ?:)

  Hoppas du får en riktigt bra shoppingdag och att du hittar allt du behöver 😀

 4. Hihi jag måste nog säga att vin får tummen ner för mig oavsett sort^^

  Ajjamen torp var det 🙂 tycker om det, ganska lagom stort fast tycker de saknar en hel del affärer dock som man får åka till trollhättan eller gbg för att besöka:P
  ÅÅ har aldrig klippt mig där, hur ska du klippa dig?
  Vart ska han döpas ?:)

  Hoppas du får en riktigt bra shoppingdag och att du hittar allt du behöver 😀

 5. Ser ju fantastiskt gott ut!
  Även om det är lite väl tidigt med ett glas just nu kanske… ; )
  Jag föredrar rött,men dricker mycket vitt nu under de varma dagarna!

  TACK snälla du för de fina orden om korten!

 6. RÖTT rött rött och åter rött..
  Längtar så in i bomben efter ett glas rött på kvällningen. Men de får vänta nu under ammningen.. 😀

 7. Åh fina foton !!! 🙂
  Jag tycker ju mest om coctails & drinker, jag gör hellre en drink nu på sommarkvällen än att jag tar ett glad vin.
  Ska jag dock dricka vin så blir de oftast rosévin, året runt faktiskt 🙂

 8. Sv: Ok, då får jag efterlysa nya intresserade av boken i min blogg och sen skicka den vidare efter en ny lista? Vi får väl se hur det faller sig naturligt när det väl kommer igång, ska bli kul o följa. Jag hoppas bara att jag har hunnit flytta in på nya adressen, vi ska ju flytta nu 1/9 och vet ännu inte om huset kommer att stå klart eller om vi får bli inneboende hos någon släkting som kan stå ut med oss ett tag…
  Kramar

 9. Jag gillar både sjöar och hav – lika mycket – fast på olika sätt – är uppväxt vid en sjö – men har alltid varit vid havet alla somrar under hela mitt liv. Sjöar gillar jag för att man kan tvätta håret och att man känner sig ren efter man kommer upp – inget salt-klibb. Fast havet är skojigare att bada i.

  Vitt på festival. Rosé på sommarfester. Rött på tjejmiddagar. Fast helst dricker jag öl.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *