Nu händer det grejer!

Betongbilen har varit här idag & jisses vad fint det blir med mönsterbetongen. Processen lägger jag upp imorgon;)
Fästman har fått hjälp utav 2 vänliga arbetskollegor. Imorgon fyller han 30…HURRA!

11 thoughts on “Nu händer det grejer!

 1. Åh vad spännande!!! Det händer verkligen grejjer! Vad roligt att din fästman fyller 30, min make gör desamma på fredag 😀 I morgon beger vi oss iväg på hemliga äventyr, maken har ingen aning om vart vi ska fira hans födelsedag 😀

  Det hade blivit spännande att läsa de kommentarerna på ett sådant inlägg, det är en sådan sak som många har starka åsikter om, varför förstår jag inte ! Jag menar … om man har råd eller gör sig råd att ha städerska så är väl det bara bra ? Den tiden det tar att städa är också värdefull. Själv tycker jag matlagning är tråkigare och mer tidskrävande än städning på ngt sätt, det får bli catering innan städerska ;P
  Kramar!!!

 2. Hurra va härligt!! Nu är jag tillbaka från sista delen av den här sommarsemestern, mer semester sparad så lite gött att se fram emot finns det ännu!

  Graaaaaaaaattis till din P från oss med största kramarna ever!!!

  Något är på väg hem till er ♥♥♥ Kram

 3. Oj vad ni grejar och fejar!

  Tatueringen var ju ingen impulsgrej direkt – väntat i snart ett åt på den här tiden, skulle först gjort den i feb – men missade min tid när jag drog iväg till andra sidan världen. Men nu så äntligen sitter den där – eller åtminstone delar av den. Kändes som ett helt rätt val att köra hela armen. Lika bra.

 4. ja på BVC sa hon att jag skulle introducera vatten i samband med maten eftersom hon ska vänja sig vid smaken, och hon gillar det 😉 sen får hon ju inte i sig så många droppar åt gången, men det är ju alltid bra att vänja sig lite. Alla säger ju olika men jag litar på min barnmorska iaf 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *