11 thoughts on “Nu händer det grejer!

 1. Åh vad spännande!!! Det händer verkligen grejjer! Vad roligt att din fästman fyller 30, min make gör desamma på fredag 😀 I morgon beger vi oss iväg på hemliga äventyr, maken har ingen aning om vart vi ska fira hans födelsedag 😀

  Det hade blivit spännande att läsa de kommentarerna på ett sådant inlägg, det är en sådan sak som många har starka åsikter om, varför förstår jag inte ! Jag menar … om man har råd eller gör sig råd att ha städerska så är väl det bara bra ? Den tiden det tar att städa är också värdefull. Själv tycker jag matlagning är tråkigare och mer tidskrävande än städning på ngt sätt, det får bli catering innan städerska ;P
  Kramar!!!

 2. Hurra va härligt!! Nu är jag tillbaka från sista delen av den här sommarsemestern, mer semester sparad så lite gött att se fram emot finns det ännu!

  Graaaaaaaaattis till din P från oss med största kramarna ever!!!

  Något är på väg hem till er ♥♥♥ Kram

 3. Oj vad ni grejar och fejar!

  Tatueringen var ju ingen impulsgrej direkt – väntat i snart ett åt på den här tiden, skulle först gjort den i feb – men missade min tid när jag drog iväg till andra sidan världen. Men nu så äntligen sitter den där – eller åtminstone delar av den. Kändes som ett helt rätt val att köra hela armen. Lika bra.

 4. ja på BVC sa hon att jag skulle introducera vatten i samband med maten eftersom hon ska vänja sig vid smaken, och hon gillar det 😉 sen får hon ju inte i sig så många droppar åt gången, men det är ju alltid bra att vänja sig lite. Alla säger ju olika men jag litar på min barnmorska iaf 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *