Titta jag står!

Det går i en rasande fart här hemma! Alfred står själv han håller endast i händerna, helt otroligt vad stark han är. Den 21:e är han 5 månader. Undrar just när han kommer att ta sina första steg?
Glömde ju att säga att han även kryper;)

Gårdagens outfit:

Body- Kappahl
Jeansshorts Baby Denim H&M
Strumpor Lundmyr Of Sweden
Skor- Sina första Converse som han fick i doppresent!

30 thoughts on “Titta jag står!

 1. sv:Ja,koppara ärurläckra 🙂

  När vår lille Casper var fem månader gammal så kröp han..tänk att det känns som om det var igår,fast det bara var ett år sedan 🙂 hihi..Tiden går fort när man har kul<3

 2. ja det när på väg, fick ett mail om det idag 😀 såå spännande ! nemen stora killen, han kommer ju säkert att gå tidigt när han är så stark 🙂

 3. Oj här kryps de inte än, vad olika de kan vara! Novalie följer faserna som en klocka och utvecklas i solskensperioderna 😉 just nu har hon lärt sig säga dadadadada och klappa 🙂 Novalie åt ju ett tag i början men sen gick de snett, hon gillar inte konstiga konsistenser men hipps barnmat från 6 månader funkar kanoners.. Lite tråkigt urval av smaker bara.. Gör du egen mat? Va ni är händiga och fixar å donar!!!

 4. Såå söt 😀

  å men vad smidigit att man får en kasse så med allt so mbehövs 😀 måste vara toppen för de som e stressade osv bla 🙂

  Ja alltså jag har ju ökat ganska mkt i vikt nu och har nått en vikt då det är okey att röra sig lite 🙂 i vintras fick jag inte ens gå 100m om dagen iprincip det var hemskt jobbigt. Men nu har jag fått börja med en timme i veckan och jag är överlycklig verkligen 😀 då känns det som att det verkligen för med sig positiva grejer av att jag går upp i vikt 🙂

  Ha en riktigt bra dag nu 🙂

 5. Nä men va roligt!! Han är jättesöt. Vad var de som fick dig att omvärdera och lägga ut bilder på erna sötis på nätet till o med vara med i två olika bloggar från att i början tänkt att du inte skulle visa så myclet bilder på honom alls av diverse anledningar? Hur tycker du livet som mamma är nu? Har ni smältit ihop som familj, och det känns naturligt redan? Många frågor i vanlig ordning 😉

 6. Sikken liten cooling, duktig är han med som kan stå 😀
  Nu är mitt sommarschema äntligen slut på jobbet och jag kommer få mycket mer tid för bloggen och att hålla kontakt med fina du och andra man lärt känna genom bloggandet 🙂 Hoppas allt är bra med dig! och intervjun i tidningen var ju toppen, vilken kul grej att få göra 😀

 7. Åh vad roligt! Han är verkligen så himla fin!!! 🙂 Jag längtar verkligen efter barn och hoppas innerligt att jag kommer att träffa någon en vacker dag som jag vill bilda familj med! 🙂 Nu har jag precis blivit faster för andra gången och så har en av mina bästa vänner fått sitt första barn, så nu passar jag på att gosa bebis allt vad jag bara kan! 🙂 Önskar dig en fin dag! Spännande att se när bloggboken dyker hit! =)

  Kram! /Susanne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *