Alla Hjärtans Dag present??

På måndag den 14/2 samma dag som jag påbörjar min mammaledighet så är det ju Alla Hjärtans Dag..Hm är inte så jätte förtjust i sådana här dagar, då det mest handlar om att butikerna skall sälja massa krims krams;)

Brukar ni handla/hitta på något speciellt denna dag?

Jag funderar på att vi gör någon extra god middag eller något istället, lagom tycker jag..tända vår fina hjärt lykta som hänger i vårt fönster & bara myyyysa!

24 thoughts on “Alla Hjärtans Dag present??

 1. Den ÄR ju fin…

  Ja jag brukar köpa något litet till mannen å barnen. I år tänkte jag göra lite kort att skicka men ja får se va jag orkar.

 2. Jag brukar köpa någon present, älskar att köpa presenter så tar alla tillfällen att kunna ge bort presenter som ges + att jag brukar ge bort presenter även helt vanliga vardagar.

 3. Låter som en toppen Idé tycker jag..Jag håller med dig affärerna ska bara tjäna massa pengar.Man ska visa varandra varje dag att man älskar varandra tycker jag.Ja jag håller stenhårt på Danny faktiskt,jag blev överraskad av låten får jag säga..Kram

 4. Jag måste hålla med dig om att twister är den absolut godaste glassen!
  Dessvärre var inte dessa den "äkta" twistern 🙁

 5. Jag måste hålla med dig om att twister är den absolut godaste glassen!
  Dessvärre var inte dessa den "äkta" twistern 🙁

  Ja absolut, perfekt sommarloka!

 6. Älskar när jag slipper göra nånting nog för att jag fick ta disken idag men de var de värt helt klart.
  Jag älskar produkterna hyn riktigt strålar efteråt å mjuk som bara den är den oxå så jag kommer nog fortsätta med dom känner jag.

  Kram Laila

 7. De senaste 4åren har jag varit singel den 14feb och i år tror jag inte jag kommer fira det nämnvärt…. 🙂

  okej, jag gillade inte alls swinfly, men ahr slutat bry mig vad sverige skickar för det blir ändå kaos så länge de envisas med alla dessa deltävlingar med medlmåttiga låtar.

 8. Nu är det inge långt kvar för dig att jobba ju! Ska bli skönt va?
  Ja det har du ju iofs rätt i, deras musik är mer internationell och kan säkert funka. Våra "svenska" bidrag har ju tyvärr inte gått hem de senaste åren 🙂

 9. Handlar ju inte om att köpa affärernas krimskrams-skit, man får köpa något som är betydande OCH middag 🙂

 10. Brukar skämma bort varandra och våra nära med ännu mer kärlek, den är ju alldeles, alldeles GRATIS o så lite middag, tända ljus (som er fiiiina lykta, en sån skulle jag kunna tänka mig köpa, att ha på alla dagar som är alla hjärtans dagar).

  Snart får du vara ledig o bara pyssla om din babbe i magen o dig själv, härligt, härligt!

 11. Har ingen aning om vad jag ska göra i år, vi har inget presenttvång eller tradition att köpa ngt till varandra. Men ofta så blir det så att vi uppvaktar varandra iaf, med blommor o god mat osv. 🙂

 12. jag gillar inte heller såna där Jippon, när jag bodde i England så tröttnade jag. Allt möjligt skulle firas där och man byggde fan om vart enda skyltfönster innan.

  Nej, en mysig kväll räcker, blommor älskar jag så det uppskattas, god mat till mannen så är han nöjd och bara umgås- värderas i småbarnstider om inte annat.

 13. hej hej! jag skickar det här till lite olika bloggar.

  Har du lust att byta länkar´? 🙂 isf så länka mig och säg till så länkar jag dig, om du vill 🙂
  ps rösta gärna på mitt sl bidrag hur acess kort ska se ut, om du har lust alltså? 🙂 http://design.sl.se/bidrag/5737/

  kram! / robinhoods.se – GRATIS DESIGNHJÄLP.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *