Baby Björn babysitter & Spice Boy

Fick besök i söndags av svärisarna & fick en Baby Björn babysitter Balance Organic till våra kommande bebis! Samt en försenad födelsedagspresent Spice Boy supersmart & läcker kryddkvarn i cerise rosa;) Himla smart faktiskt man häller bara i kryddorna (eftersom den är trattformad övertill) & så kan man enkelt göra sin egna kryddmix! Steglös inställning från fin till grovmalet..

21 thoughts on “Baby Björn babysitter & Spice Boy

 1. Nja vi får väl se hur redig ja är med de där korten…. satte mig nyss å tittade på allt ja köpt idag å ett hjärta från Tim Holtz… TITTADE mer blev de ju inte…. suck. Ideer har ja men sen då??? Nja vi får se.

 2. Ja det var originalet på kartongen men det är 2 varianter. En är grön & vit och en är röd & vit. Alltså inte den vanliga flerfärgade 🙁

 3. Ja de var underbara produkter verkligen så dom är jag rädd om minsann 🙂

  Ja idag kände jag att jag kunde slappa med gott samvete de är inte alltid man gör de men idag var en sån dag i alla fall.

  Kram Laila

 4. coola kvarnar, vart kan man köpa dem?

  Babysittern var ovärderlig om du frågar mig, jag hade dock en man kunde ha i liggläge och ändra lägen och med medar mer men den där blir minst lika bra.
  Denna du har hade en vän till mig, hennes barn lärde sig gunga sig själv i den där så det bästa hon visste var att sitta och vippa på sig själv.

 5. Visst är det gott med dammsugare, skulle kunna äta det jämt! 😀 Ska försöka mig på att baka det själv någon dag!
  Jag förstår det, du behöver spara alla krafter du har nu inför både födseln och sen första tiden innan du kommit in i rutinerna 🙂

 6. Godmorgon Pinglan hur är de idag???
  Här är de skapligt ska snart iväg på stan med min gumma å kolla runt å vaknade utan väckarklocka idag de händer inte ofta minsann 🙂 för somnar oftast först på småtimmarna på morgonen å brukar sova hårt då men imorse var jag vaken redan före nio å kände mig pigg, så har till och med hunnit med en morgonprommis med hundarna underbart var de å vädret är underbart oxå.

  Ha en underbar dag så hörs vi.

  Kram Laila

 7. Har också funderat på just den babysittern… men har inte riktigt än bestämt om vi ska köpa eller vänta!! Det återstår och se helt enkelt!! Och gällande alla hjärtans dag inlägget så är det självklart att man måste fira alla hjärtans dag.. för då är det min födelsedag! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *