Big Brother 2011

På TV 11 premiär imorgon kl 21.00, med programledare Gry Forssell, skall ni titta?

Det skall jag, var ju trots allt ett tag sedan det gick nu;) Har vart inne på deras sajt där de avslöjar deltagarna en efter en nu, 3 st uppe just nu på www.bigbrother.se

24 thoughts on “Big Brother 2011

 1. Jag ska absolut kolla! 😀 Jag var heeeelt fast frö Big Brother förr när det gick.
  Eller ja, de sista åren blev det lite sämre tyvärr, men de första 3-4 åren var det riktigt roligt. 😛
  Jag hoppas de har fixat upp det nu och att det är tipp topp och underhållande. 🙂

  Det är bara bra med mig, jag har inte hunnit med att sitta vid datorn så mycket nu det senaste när vi kommit igång så otroligt bra med renoveringen. Det känns som att vi börjar få lite koll på saker och ting nu. Riktigt skönt. 🙂
  Men ikväll ska jag ta ledigt från målandet och slipandet, istället blir det en liten tjejmiddag hos Tina, riktigt trevligt. 🙂

  Hoppas du har en fin lördagskväll.

 2. åh alltså, det där måste jag ju bara titta på ! hatar egentligen att jag fastnar för sånna där skitprogram som inte ger någonting men jag kan inte hjälpa det 😀 haha

 3. Tyvärr inget sådant program för oss här i Västanbäck.Är väl lite anti till dessa…
  om jag ska vara ärlig!
  Men vadå,alla kan väl inte gilla samma saker,du får berätta hur det gick för mig!!
  men det finns annat att kika på om man vill…Läser just nu en kanon bok som jag har väldigt svårt att släppa….Vet inte ens om jag hinner laga någon mat?
  Nej det får bli fil o mackor!!Haaa!!!

  Kramen till dig min vän!

 4. Första bigbrother följde jag slaviskt, sen blev det bara för mycket. Men tänkte kolla om det kan vara något iallafall.

  Sv: Kim är kanon!
  Disa mår toppen, vi är anmälda till 8 kurser i vår och höst 🙂
  Hur går det för dina vovvar?

 5. Jag ska nog kolla på de första avsnitten iaf men blir säkert hela säsongen, det är så beroendeframkallande såna program hihi! 🙂
  Ja marabou premium är inte så dumma dem, den är jättegod den med apelsin! Finns så många sorter nu man vill prova, som marzipan 😀 Idag var vi en tur på stan och letade nya skor utan resultat och nu har vi precis ätit god bakad potatis med skagen. Vad har du hittat på idag? 🙂
  Kram!

 6. Åh ja va dagarna kändes långa altså! förlåt, men jag HATADE att vara gravid.. väntan är så outhärdlig! men nu efteråt när man har henne så tänker man "vart tog tiden vägen" å helt plötsligt är hon ett halvår på fredag:S:S

 7. Det har vart prat om igångsättning sen dess pga det som hände sist jag var gravid,då dottern dog i magen.. Därför tyckte läkaren att jag inte skulle gå över tiden denna gången!

  Men vi får se vad som sägs på nästa läkarbesök….

  Har sovit mig igenom 7 av 8 bidrag i melodifestivalen ikväll,men jag hade inte missat något upptäckte jag på snabbgenomgången

 8. Kan säga att de säkert ordnar sig men de tar så mycket kraft å energi å de är jobbigt.

  Nej Big Brother är ett program ajg inte förstått mig på alls å inte kommer lägga någon tid på…

 9. Ja ska nog slänga en titt på det. Men ja vet inte om vi har 11:an? Måste underöka saken. Ja vill mest se hur Gry är i jämförelse med Adam. Annars kommer ja nog inte att titta som jag gjorde förr! 😉

  Stor kram!

 10. SV:Ja jag har fått höra en å annan kommentar när jag sagt att jag har följt alla säsonger å tycker de är roligt=) Men när man väl börjar prata om de så verkar de ju som att dessa människor vet mycket om programmet ändå, så de tjuvtittar nog lite 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *